Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Trenutak istine

"Da li neki predmet zaista toliko vredi ili je Vama jednostavno previse drag pa otud i takve cene? " Da li se zapitate? [:osmeh] [slika:98e642c5-86a6-41f4-962b-197f0ec6d90a]
2015 09 30
Verovatno vecina zna da nece smrsati i uvuci se u nekadasnje omiljene farmerke, ali one imaju svoju vrednost, koja ispoljena u ceni odbija potencijalne kupce, pa tako one stoje u ormanu godinama i na kraju bivaju bacene ili poklonjene nekom ko ih nikad ne obuce, jer moda se menja.. [:tuzan]
2015 09 30
ako je nekom predmet previse drag jednostavno ne treba da se nadje ovde, osim u slucaju koji je navela jecaikaja ali opet, ako vec znate da nikada nece da vam odgovara, zar nije bolje prodati za neku sicu nego na kraju baciti? ono sto mene ovde strasno nervira je to nabijanje cena, znaci znam 100% za neki predmet koja mu je "regularna" cena u butiku, znam koliko nesto eventualno moze da kosta, a onda dodjem ovde vidim duploskuplje nego sto je SIGURNO placeno+noseno+ne moze da se proba nego maltene kupujes na slepo. a ono sto me jos vise izludjuje je sto devojke ovde kao lude nasrcu na te iste stvari sa paprenim cenama jer se valjda vode logikom sto skuplje to kvalitetnije, nemam pojma, sve u svemu, jako me nerviraju sve te situacije i uglavnom se trudim da ih iskuliram ali eto, nekad mora da izadje iz mene [:smejatise] [:smejatise]
2015 09 30
jacaikaja slazem se [:sokiran] marnik to je ok, ali moras priznati da ima zaista precenjenih stvari,kako ovde tako i u buticima, ko se razume u kvalitet i nacin izrade,vrstu i kolicinu materijala koja je potrebna,vreme i sve ostalo.......
2015 09 30
i jos jedna stvar, izvinjavam se sto je odmah nisam napisala, nervira me kada ljudi reklamiraju svoje stvari po ovakvim temama kao sto je recimo uradila sada marnik. marnik, izvini, nemoj da se uvredis, ali ovo je tema koja je otvorena radi diskusije a ne reklame, za to sto ti radis postoji poseban odeljak u forumu koji se zove "rasprodaja".
2015 09 30
Ne znam, ja sam se ranije baš emotivno vezivala za krpice i obuću, ali sada kad mi je orman prepreprepun samo želim da napravim malo mesta. Ja se recimo iznerviram kad vidim da neko prodaje opasnu "kineščinu" po nekim nenormalnim cenama ili još gore demodirane iznošene cipele po 3000 din [:besan]
2015 09 30
mene iznervira kad neko place za razmenama al za top stvari, i ja bih volela par strininih komada iz 90 tih godina apsolutno za buvljak da ponudim al da dobijem nesto novo lepo fensi skupo
2015 09 30
Ja, moze se reci, imam problem jer se emotivno vezujem za stvari [:smejuljitise] ali te stvari nikada ne bih prodala. Naravno ni neke poklone od dragih ljudi i dobar vintage. Uglavnom se ovde nadju stvari za koje primetim da ih nisam obukla vise od dva, tri puta ili koje nikada nisam ni nosila. Poenta je da se cena ne formira na osnovu nase ljubavi prema istom [:osmeh] , mada, to nekako i razumem, ja ne razumem alavost. Ima precenjenih stvari ali ovde sam nasla i jako dobrih komada za male pare, samo se ne treba "zaletati".
2015 09 30
Jooj, ja sam u problemu [:osmeh] Prodala sam sve zimsko, i sad nemam sta da obucem [:smejuljitise] vreme je za soping [:osmeh] [:lepota]
2015 10 01
Hahaha dobre ste [:lepota] Ali, sve se javljate koje nemate problem sa cenama i kompleksima, mada se tema nije odnosila ni na koga odredjeno, ali me je zanimalo da li nekad naletite na neki takav komad/osobu? [:osmeh]
2015 10 01
Pa naravno i ima ih gomila samo je sad malo glupo da postavljam linkove, ali bude stvarno presmešno! Recimo pre nedelju dana je bila na forumu tema u fazonu "zašto mi prodaja ide loše?" Uđem na profil i pokidam se od smeha-stare krpetine, slike mutne i nikakve, a cene prava sitnica: majice od 700 do 1500din, jakne kineske po 3-4000din....mislim baš ga pretera [:smejuljitise]
2015 10 03
Naravno da ih ima, ali samo zaobidjem....po tim cenama cu uzeti novo... [:osmeh]
2015 10 03