Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Pumpanje usana vakuumom?

Meni je cela ta prica presmesna, prvo iz razloga sto ja npr. imam pune usne, a kad stavim karmin neke jace boje, sama sebi delujem nekako jeftino i vulgarno. Drugo, ne vidim cemu pomama za takvim usnama koje cete da nafrakate kao starlete nekim ogavnim roze karminom + sjaj sa sljokicama preko i delujete kao pavijan (vidjeno svaki dan na ulici). Masu puta sam pozelela da su mi usne manje da mogu k'o covek da stavim crveni MAT karmin koji obozavam, a da mi se ne vide od celog lica samo usta [:vrtoglav] Licno koristim samo labela i neutralne karmine. Poeta: sve ima svoje, nadjite sta vam stoji od sminke da vam usne vizuelno deluju vece, i ne nasedajte na glupe reklame glupih blogerki.
2015 10 12
TinaKris, imam isti problem [:smejatise] crveni stavljam samo uveče, ponekad, kad izlazim (volim crvenu boju, ne mogu da odolim)... ali opet može se i crveni karmin staviti a da ne izgleda vulgarno... dakle samo za veče, sa malo šminke na očima (maskara), i sa normalnom odećom to već izgleda ok. Ne znam, crveni ruž mora žena da zna da iznese. A pomama za punim usnama ni meni nije jasna, jer kao što rekoh već, usta moraju da se slažu sa ostatkom lica, a na primerima starleta možemo videti koliko to ogavno i neprirodno izgleda jer je neskladno, nepriridno, prepumpano... Opet, ako nekome zaista smeta i želi pune usne, neka skupi pare i ode kod proverenog doktora koji će napumpati usne toliko da nema šanse da se provali da nisu prirodne... dakle, malo, vrlo malo, ako će to pomoći samopuzdanju. I stvarno mislim da ovi vakuumi nikako nisu zdravi jer to su PODLIVI... zamislite da uzmete i da se tučete svaki dan po ruci na jednom istom mestu... šta će biti posle određenog vremena? Neće izaći na dobro.. zdravlje na prvom mestu!
2015 10 12
Uvece naravno, i opet sam sama sebi presmesna, dzabe ubedjivanje da mi lepo stoji kad se ja ne osecam prijatno [:osmeh] Slazem se da treba ici kod proverenog doktora, s druge strane ni to nije merilo, bivsa koleginica je isla u neku fancy kliniku (zaboravih naziv), pukla gomilu para, i zavrsila je sa gornjom usnom punom grudvica, koja je pritom ispala i kriva.. Malo je reci da je izgledala kao kreten. Tako da devojke, NE SVE PO SVAKU CENU.
2015 10 12
1 2