Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zivo me zanima :)

U poslednje vreme cesto mi se desi da me devojke pitaju za neku stvar da bude niza od najnize moguce cene, a kada kazem da je cena fixna, one kazu kako je u njihovom gradu to ionako manje ili malo skuplje nego sto sam ja cenu stavila a novo kupuju.. Pa vas pitam drage clanice, da li je zaista u Nisu i drugim gradovima, u parfimerijama poput Jasmin parfimerije, u Metrou prodavnici obuce, u Zari, zaista drugacija cena nego u Beogradu? To meni nema smisla, jer koliko znam u celoj Srbiji u istim radnjama su iste cene.. Ali ako nije, onda blago svim devojkama tamo [:osmeh]
2015 10 11
ako imaju da kupe za manje, nek kupe. [:jezik]
2015 10 11
Pa kakve veze ima prosecna plata sa sminkom,parfemom u Jasminu, kosuljom u Zari ili koliko su cizme odredjene u Metrou? Ne pricam o lokalnim radnjama niti kad su happy hour dani itd.. vec o regularnim cenama poznatih brendova, ja mislim da su svuda u Srbiji iste u njihovim radnjama.. Lepo kaze DzoDzo, nek kupe tamo, i nek uzivaju :)
2015 10 11
Koliko ja znam,npr Zara u Bg i Zara u Ns imaju identicne cene,cak su iste cene za vreme rasprodaje tako da to sto ona prica nema logike,to je samo fora da bi jos spustila cena.I apsolutno nema veze sa prosecnom platom.
2015 10 12
jaooo ta kukanja na cene! ljudi zaista traze bezobrazne popuste.. pritom ja uvek, ali uvek dam popust i to ne mali, ali one uvek traze jos.. jednom me je clanica pitala za predmet, da li moze popust, ja dam popust 800 din, ona kaze jos uvek mi je mnogo, sa 2800 na 2000... pritom je stvar sa etiketom.. ne znam sta je ocekivala, koliki popust cu da dam??? al zato ja kad pitam za popust odgovori su uglavnom da je to najniza cena ili mi spuste za 100-200 din max..
2015 10 12
Meni se desilo danas npr da nove cizme koje su 3000 u metrou, a ja dajem za 1500 jer mi ne odgovara broj, devojka kaze da nema para vise od 1300 i ja kazem izvini ali cena je fixna jer je 50 posto niza, kaze u Nisu je cena njih 2000 , kao ja lazem, a cena mi stoji na kutiji. Pre neki dan puder iz Jasmina, 2/3 pudera ostalo, prodavala za 600 dinara, a cena mu je 1700 skoro i meni kaze devojka to je puno, taj puder je kod nje u gradu u Jasminu 1000 dinara. I sad ja reko, ko je ovde lud, kad je u Beogradu korektor njihov te cene. Pricam o marki bourjois.
2015 10 12
Ccc, evo slucajno sam videla komentare clanice DesireMe .. Ja sam licno pitala za popust bourjois pudera koji je prodavala za 600 dinara.. Ceo set kozmetike za telo, puder, lak, karmin loreal, rumenilo, parfem, sjaj i ne znam da li je bilo jos nesto u ponudi prodavala je po ceni od 1000 dinara, a samo puder 600!!! Pa mislim gde je logika!? Zbog cega ne bi prodala sve pojedinacno po nizim cenama i opet dobila vise od 1000dinara, za koliko je prodavala komplet kozmetiku i sminu? Ne odgovara joj da zaradi, sta?[:smejuljitise] Da je tako ona bi dala popust.. Zar ne? A ja sam rekla da je nov puder u Jasminu u Nisu 1200 dinara na akciji i da mi se vise isplati da dodam jos 200dinara i kupim nov, nego da uzimam ceo komplet nepotrebnih mi stvari, i plus placam postarinu.. Tako da nemoj pricati tako kada tako nije bilo!
2015 10 12
ja sam u soku danas bila kad sam pitala onako usput, clanicu koja joj je zadnja cena za predmet, a ona mi rekla 8000din manju cenu. Jos se razmisljam sta da radim, svakako, taj predmet trebam da vidim pre kupovine, iskreno se nadam da ce mi odgovarati. Vezano za setove, mene licno smara da "razbucavam" ako sam sklopila nesto, fotkala, opisivala.......... Sto opet vuce tu opciju da je nekome nesto od toga nepotrebno. I mislim da je glupo da se cifra seta deli a npr 5, ako je 5stvari u setu. Devojka je ocenila da treba da proda za toliko i to je ok, vidim, pudera nema na nalogu, znaci da joj je misija svakako uspela. Elem, ja jednom kupila Loreal bb kremu za 1000din, a sad je nema ispod 1500din nigde... Ipak je teorija zavera o cenama relativna stvar. Treba se usresrediti na realne postojece cene, a ne na akcijske.
2015 10 12
Ne znam zasto si se nasla povredjenom, a ja , da pricam istinu. Ja sam kako ti kazes parfem, a to je economik kog ima pola u bocici i vredi takav 50 din. i sjaj koji kosta 50 din, vise stavila da upotpuni set, zasto bih zaradjivala na necemu sto kosta u radnji 50 din? Pa to poklanjam u setu, bas zbog toga. Rekla si da je regularna cena u Nisu 1100 dinara i da je Beograd bas skup cim sam ja platila u istom jasminu 1700, a sada spominjes 1200 nekih dinara plus 200 plus je to na akciji cime dolazimo do toga da puder kosta i kod tebe u Nisu isto :) Uostalom, kakve veze ima moj set od 1000 dinara koji ti ne treba sa puderom koji ti je samo iz seta trebao i za koji sam rekla da je 600 dinara a tebi je to bilo puno za skoro punu bocicu pudera? :) ja tebe ne prozivam, ja zelim da znam ako je zaista tako da se i time rukovodim, a i rekoh, blago vama ako je tako,ali ubrzo dokazasmo da nije. A uostalom, moje cene, moja stvar.
2015 10 12
Uopste ne razumem potrebu zena da raspravljaju o cenama. Pitas za popust, ne dobijes, ok, ides dalje... Svako sam odredjuje svoje cene, i nekome ce to odgovarati. Ako ima jeftinije, kupi tamo, cemu komentari tipa juuu al si skupa, kod mene to ovoliko, onoliko...bezveze. Kao ciganke na pijaci-ili Turci [:smejuljitise] I da, mislim da je puder bio zaista jeftin [:osmeh] ali nase zene imaju obicaj i poklonu da nadju manu, skupa im postarina [:sokiran]
2015 10 12
Hvala draga, a puder sam prodala odmah jednoj divnoj devojci koja se obradovala ceni, al temu nisam otvorila da me neko napada za cene, vec da budem sigurna da li je zaista u drugim gradovima tako niza cene nego u Beogradu :)
2015 10 12
kao sto rece @FarAway pitas za popust ako ima super ako ne opet dobro,znam da pitam jel to zadnja cena,ne volim cenkanje,mene sramota [:osmeh] imala sam situacija gde na predmet od 200 din dobijem pitanje jel moze bespplatna postarina,ili jel moze popust,pa sve ne verujem sta citam,pa se sve vracam na predmet da vidim da nisam omanula u pisanju cene. A imala sam i poruka tipa,mnogo ti to skupo,nikad neces prodati,pa posle par dana e ja bi da kupim,e pa ne moze pa da dajes i duplo,kontam da te osobe sede ceo dan ispred kompa i dosadjuju drugima jer nemaju preca posla
2015 10 12
Sve te razumem, ja sam pre neki dan, eto koliko zelim da zaradim, iz istog tog seta loreal karmin koji znamo koliko kosta htela devojci jer joj je hitno trebao slican karmin da dam za 200 dinara, a ona me je pitala jel moze za 120 dinara.. Kulturno sam se zahvalila.. Uopste kao sto rekoh tema nisu nase cene, vec nekultura ili sirenje dezinformacija, da se valjda osecamo lose sto smo uopste stavili neku minimalnu cenu [:osmeh]
2015 10 12
kad pomenuste pijacu, uvek se setim ovoga [slika:cede4994-efd1-484d-81f4-f54d442b4544]
2015 10 12
Nisam se nasla prozvanom nego uopste nije bilo tako kao sto kazes.. Niti raspravljam o cenam, svako moze staviti svoju i tu nema pogovora, ali ne treba biti alav i bezobrazan.. ( ne mislim ni na koga konkretno samo kazem, da se ne uvredi neko).. Racunala sam set plus postarinu, kostao bi me vise nego sam puder, to sam rekla.. A sto se pudera tice cena jeste tolika u Jasminu, i cim odem do centra slikacu cenu i postaviti ovde da ne bude kako ja ne govorim istinu.. U Beogradu ne znam koja je cena bourjois pudera ali u Nisu znam :) Svako ima pravo da pita za popust, nizu cenu i sl.. dobra volja je prodavca da li ce izaci u susret.. Mene je devojka ovde pitala da li moze dobiti moninu koznu jaknu za 1000 dinara da je sa postarinom jakna iskosta 1500, a cena jakne je 150e :D to e vec extrem [:lepota] A ja uvek dam popust pa makar i za 100 dinara, ili gratis ptt.. DzoDzo ja sam neudata :D hihihih ;) [:smejuljitise]
2015 10 12
1 2 3