Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zivo me zanima :)

eto, ako hocete da resimo nedoumicu, idem kasnije do Usca, pa mogu da vam pogledam obema, mada to nece resiti nista bas, osi sto ce se znati cena. slicica je fora, nije upucena tebi direkt, nego na konto pijace i cenkanja. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 12
Ma skapirala sam sve :D pa kao nisam udata, smem da trazim popust :D [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:lepota]
2015 10 12
hahahahaha, koja fora sa pijacom, e bas se lepo nasmejah, ali pazi u svakoj sali ima pola istine. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 12
Hehe extra fora :) A ja nemam nedoumicu o ceni i meni ne treba nista da slika, kupujem cesto u Jasminu, Liliju itd i pored kuce su mi, pa znam cene, a devojka opet rece da je u Nisu takva cena , pa nek se sama usaglasi kolika je cena 1400 na akciji ili 1100 kako je tvrdila i opet tvrdi :)
2015 10 12
Lola niste u pravu,jer to sto je artikal trenutno na akciji,ne znaci da ga je ona po toj ceni platila i da akcijska cena tokom cele godine npr,nego samo sad recimo Nekome ko u svom gradu nema Bourjois i tih 600 dinara na skoro punu bocicu na regularnih 1700 je i vise nego povoljno.Ako ste vec skontali da vam je to preskupo plus ptt a ostatak vam ne treba,sto ste joj se uopste i javljali? Cenkanje na artikle skuplje od tipa 600 din je ok,ali kad me za pantalone od 500 din pitaju jel moze za 200,onda prsnem.Takodje su mi omiljene one sto vole da mi se jave u inboks da mi kazu zasto ja to prodajem markirane farmerke po 2000,kad ona moze da kupi iste takve ne znam gde za 500din koje nisu markirane.Pa ti idi i kupi,ko ti brani.I na kraju ta ista osoba okaci TE no name farmerke po ceni od 2500.Ko je tu lud
2015 10 12
Ne zhnam, ja mislim da trazenje popusta nije preterano ok, jer komunikacija preko neta ima svoje falinke, vise je ok pitanje koja je zadnja cena. Ja pitala tako, i dobila popust 8 crvenih [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 12
kukuku, od sad da se boris za zadnju cenu umesto mene... [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 12
Hvala devojke, a DzoDzo, slazem se.. mene je sramota na artikle ispod neke sume uopste i da pitam za popust, a kamoli za te od 500 din.. mene redovno pitaju da li nesto od 400 ili 300 moze za 200 [:kezitise] Ali na stvari koje kostaju tipa 2000 a znam da treba i postarinu da platim, ptam da li je zadnja cena.. Probam, ako jeste, ako imam para kupim, ako nemam, cekam da skupim ili nadjem slicno malko povoljnije i to je to.. I ne bih vise o mojim cenama, svako ko zna kako se krecu cene, znace da su moje stvari na profilu zaista povoljne, neke cak i vise od toga.. [:osmeh]
2015 10 12
Samo da se nadovezem na temu cenkanja, prodavala sam torbu za 500 din, pita me clanica da spustim cenu za 50 din, meni bilo smesno kazem ako ti 50 dinara spasava zivot ok, spusticu cenu za 50 din. a ona meni posalje poruku KRAVO JEDNA,
2015 10 12
ja se nisam cenkala, samo sam pitala koja je zadnja cena, gledam po sebi, mnogo je lepsi takav pristup, nego jel moze za panavedescifru [:stidljiv] Clanici veeeeeeeeliko hvala, ali sustinski, kod neke robe kod koje je tesko odrediti realnu cenu, smatram da uvek treba i prodavac sam da ponudi neke benefite da bi se otarasio tog svog viska [:osmeh]
2015 10 12
trebala si za 750din da joj das [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 13
DzoDzo ti si kraljica [:smejatise] Ma cizme su zaista nova kolekcija, eno svuda u Metrou stoje u izlogu, ali nije to bitno, sta imam ja njoj da dokazujem, i cizme nisu rezervisane, nego necu da saradjujem sa doticnom, i imam puno pravo na to.. ali jos ovo pitanje sto sam tu onda cenu stavila.. aman [:osmeh]
2015 10 13
o dir gad [:smejuljitise] [:vrtoglav] zaista da čovek ostane bez komenatra
2015 10 13
Nikako ne saradjuj sa njom,ona je poznati prevarant!
2015 10 13
Ozb? Ma kada sam videla kako mi pise, nisam ni htela, sto neka devojka rece pre u ovoj temi, ni za troduplo joj posle ovakvih poruka ne bih prodala cizme.. pa makar mi stajale mesecima..
2015 10 13