Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neverovatno!

Da li je moguce da 95% clanica NE RADI RAZMENE (cast izuzecima). Cao devojke, imam visak stvari, bla, bla, bla i NE RADIM RAZMNE! Moje pitanje: A zasto??? Obavestenje za te devojke sajt sluzi za prodaju, razmenu i poklanjanje. Ja prva poklanjam stvari, radim razmene i naravno prodajem po RAZUMNIM CENAMA! Dosle su ovde da pokrenu biznis, na sajtu ima gomila komercijalnim prodavnica. Licno mislim da je to jako bezobrazno. Naravno niko ne moze nikog da natera na nesto, ali devojke oladite malo, prvenstveno smo ovde da se druzimo, a ne da peljesimo jedna drugu. [:vrtoglav]
2015 10 13
ja cak preferiram razmene zato sto ne znam koje bih cene dala svojim predmetima, najcesce ih i poklonim, i to sto bih "zaradila" bi otislo "u kucu" a ovako ide meni [:plakati] [:smejuljitise] salim se, al stvarno, volim razmene. ajmo se menjati?
2015 10 13
Ja ne radim razmene, jer uglavnom imam neke zacrtane stvari koje zelim da kupim, bilo u gradu a mozda mi i ovde neka zapadne za oko, pa kada prodam od tih para, ili dodam jos svojih para ,kupim zeljenu stvar..
2015 10 13
Meni su razmene super, obnovim stvari a ne kosta me [:kezitise] DesireMe i ovde mozes da naidjes na neku lepu stvarcicu a da te ne kosta [:stidljiv]
2015 10 13
posto sam svoje cene spustila na maaaaksimalnu cenu,sad mi je kao krenula prodaja,ali zato znam da od razmene nema nista.iskreno i da mi traze 5 stvari po ceni jedne njihove,nebi mi bio problem da dam,samo da se ratosiljam jer mesecima mi stvari stoje u dzakovima. naravno da svi mi hocemo da zaradimo,ali zasto se razmeniti kad mozes da kupis po ceni od nekoliko hiljada(logika nekih clanova).kad ti neko kaze ne razmeni,postuj to.mirna ti,mirne one.ne treba se nervirati oko toga.svako ima prava na izbor.mnogo mi teze pada kad kazu da nisu nista nasle kod mene nego ove druge koje ne razmeni kazu od samog starta... ali se uuuuvek tesim d cu naci bolju stvar za manje pare...tako da nemam sta da se ljutim na njih [:lepota] [:lepota]
2015 10 13
volim razmene jer mi najpre olaksavaju finansijski danadjem nesto sto zelim po ceni od 150 ili 240 din [:lepota] [:lepota]
2015 10 13
Ma kupujem ja i ovde, ali nikada to sto se meni svidelo nije bilo za razmenu vec za prodaju, tako da eto, ja prodam,kupim to i tako u krug [:osmeh]
2015 10 13
O boze,pa svako ima pravo da radi ili ne radi razmene.Pa ne vole svi polovne stvari ili nekima treba novac vise nego cipele npr.Ja ih eto ne radim,a radila sam pre,jer su devojke nerealne u razmenama i traze 5 mojih stvari za jednu njihovu,i generalno,jer neke ne prihvataju kada kazem: Nisam nista odgovarajuce pronasla,hvala.One pocnu da me ispituju: A sto te meni treba,pa pocnu da mi nude pola svog ormara i nude mi stvari koje nisam trazila.Mrzim to forsiranje razmene,a vecina to radi. imam osecaj da si otvorila temu samo da bi se izreklamirala [:pospan]
2015 10 13
SugarPill naravno da svako ima pravo, ja sam to i napisala, ne mozemo nikog naterati na nesto, ali stvaram utisak da cilj ovog sajta polako prelazi u komercijalu, jer sve veci broj devojaka ne zeli razmene. I imaju bas takve izgovore kao sto si ti stavila. Ja radim razmene, ali ih ne radim po svaku cenu i naravno da sam odbijala devojke jer mi nesto ne odgovara, ali nikada mi se nije desilo da me smaraju ili nastavljaju i dalje da mi nude stvari [:smejatise]. Ne reklamiram se preko teme, samo sam iznela svoje misljenje koje je ocigledno tabu tema jer vas koji to ne radite je vise, pa odmah krenu ilustracije... [:sokiran]
2015 10 13
Ja ne radim, jer kupujem i prodajem. A dosta clanica nudi bezvezne precenjene stvari i hoce bolje po istoj ceni. Pritom, ovde imam dvoje omiljene devojke kao prodavce, a za razmene sam otvorena za saradnju samo kad su u pitanju predmeti iz liste zelja, znaci, nisam crveni krst niti smatram da je moja obaveza da se menjam sa nekim jer je trenutno u finansijskom problemu, kad se ima za net, ima se i za majicu, pantalone, cizme. Ni mene niko ne pita da li imam i da li mi treba.
2015 10 13
evo zasto ja ne radim vise razmene dosadilo mi da dajem moje nove stvari za neko smece i cim se pobunim stize rafal poruka kako je jadna bolesna nema para jedva kupuje i lekove dali sam ja toliki baksuz da sve naletim na calnice koje su bolesne ili ljudski obraz ide do dna to vec ne znam ali da se nebi ogresila ja nikada za razmenu nisam dala negativnu lepo odustala od toga i kraj jednostavno lakse mi je da prezalim novac kad me neko prevari nego neku svoj stvar kad dam za krparu
2015 10 14
Ne radim razmene, uradila sam svega 2-3 puta do sad. I extremno mi ide na zivce kad me neko pita za razmenu za neku novu stvar sa mog profila, a kad odem da pogledam sta nudi to je sacuvaj boze, nesto iznoseno, odavno izaslo iz mode i sl. Ne znaci da u mojoj listi zelja nema stvari za koje bih radila razmenu, ali nikad nisam prva ponudila, jer uglavnom kod tih clanica pise da ne rade razmenu
2015 10 14
3339 lidija18 , pre 16 minuta prijavi | ↑ evo zasto ja ne radim vise razmene dosadilo mi da dajem moje nove stvari za neko smece i cim se pobunim stize rafal poruka kako je jadna bolesna nema para jedva kupuje i lekove dali sam ja toliki baksuz da sve naletim na calnice koje su bolesne ili ljudski obraz ide do dna to vec ne znam ali da se nebi ogresila ja nikada za razmenu nisam dala negativnu lepo odustala od toga i kraj jednostavno lakse mi je da prezalim novac kad me neko prevari nego neku svoj stvar kad dam za krparu ja tebe obozavam [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] mene malopre jedna bez blama pita za razmenu, a jasno pise u opisu samog predmeta da ih ne radim Sad cekam da me napljuje jer samo je pitala da li ume da cita ili samo gleda slicice
2015 10 14
Ja bih isto rado radila razmenu za predmete iz liste zelja,ali velikoj vecini pise da ne rade razmene,tako da mi je najlakse da prodam krpice,i za te pare kupim krpice iz liste zelja,i mirna sam Ja nisam dosla ovde da nekome cinim usluge i dajem svoje nove stvari za nesto sto mi se ne svidja i ne treba,kad to nesto mogu da prodam i kupim sebi sta zelim.Sto Dzo kaze, ne smatram da je moja obaveza da se menjam sa nekim jer je trenutno u finansijskom problemu, niti mene niko ne pita da li imam i da li mi treba. Ne kazem da nema komercijalnih prodavaca ali to je vec neka druga prica
2015 10 14
ahahaha samo gleda slicice [:smejatise]
2015 10 14
1 2 3