Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

☆☆☆ Šta koristite za podočnjake? ☆☆☆

Konkretno me interesuju kremice i tako to, ne treba mi korektor, već nešto što bih stavljala pred spavanje i slično. Koja su vaša iskustva? [:osmeh]
2015 10 23
Shiseido gel za podočnjake,ali onako nista posebno.
2015 10 23
Ja sam sve od toga probala, iskreno ni sa cim nisam bila zadovoljna, cini mi se sto vise spavam da su sve izrazeniji. Ako imas nadutost pomazu kasike ohladjene u frizideru ili kesice kamilice takodje ohladjene, one cak znaju i boju podocnjaka da izvuku. Pij dosta tecnosti. Podocnjaci uglavnom zavise od genetike. Nadam se da sam barem malo pomogla. [:osmeh]
2015 10 23
I jos nesto, to uglavnom zavisi od toga sta unosis u organizam, a ne "na organizam", tj. kozu. Svi ti preparati su sarene laze i napravljen biznis.
2015 10 23
Znači ne daje neke rezultate? Nemam jako izražene, ali pošto sam veoma svetlog tena, to se vidi prilično..
2015 10 23
Isto kao i ja, svetao ten, leti kada dobijem malo boje bude sve ok, ali...
2015 10 23
Kod mene je u pitanju samo boja, nemam tzv. kesice
2015 10 23
Ma joj, ja ni leti šanse nema da pocrnim..jednostavno neće da se primi boja..kompletna šminka je tu non stop, samo zato što sam bleda, da ne izgledam kao bolesna [:isfrustriran]
2015 10 23
Smes da stavis glinu ispod ociju, ali ne duze od 10 min. max 15., videces razliku, i to ociglednu... pozz [:lepota]
2015 10 23
Crne podočnjake ne računaj da će spasti mada ja bih da probam L'Oréal novi baš za kolutove te crne imaš ga u mojoj listi želja,mala je nećeš imati problem.
2015 10 23
Čak sam razmišljala da odem na tretmane koji ih skidaju,deset tretmana. [:kezitise]
2015 10 23
Glinuuu? [:sokiran] Meni konkretno neka kremica treba, da namažem i zaspim [:kezitise] a ovaj Loreal korektor probaj, Loreal puderi i korektori super prekrivaju i ne ostavljaju fleke po licu [:osmeh] Bar meni ne [:osmeh]
2015 10 23
I ja stavljam kompletnu sminku ali kada stavim i korektor i puder "usece" mi se u borice oko ociju pa izgleda jos gore. Starwars Ako budes isla na te tretmane, javi utiske jer meni ni jedna krema nije do sada pomogla, a glina je super za ciscenje lica, ja je kupujem u apoteci i pravim masku od nje, pavlake i meda. Nije mi pomogla oko podocnjaka ali oko mitisera jeste, narocito ukoliko se posle nje uradi piling lica. Ja se raspisalaaa... [:smejuljitise]
2015 10 23
Ajde daj taj recept za masku od glene. Bukvalno napisi kao za djaka prvaka. Npr.- udjem u apoteku i trazim- koju glinu tacno, koliko cega stavljam, koliko drzim.. ja imam te silne maskice ali sve sto mi je kupovno- jednostavno mi nije isto kao domace [:osmeh]
2015 10 23
Naravno,zato sto prirodno imam malo suvlje lice,cak ni u pubertetu nisam imala problem sa tim,posto cesto idem nenasminkana zaista me nerviraju,prirodne maske nikako da probam,zao mi je sto dr colic maske vise ne rade.Iskreno otisla bi do sad,ali se bojim da mi to ne izazove borice oko ociju. [:kezitise] Vidis npr meni je sto se tice pokrivne moci loreal katastrofa,obozavam revlon color stay,a umesto korektora stavim mf lasting,sve pokrije,a ne stvori mi borice.Obicno kad zavrsavam dnevne obaveze na lice nanesem samo mac strobe creaam,a od kremica obozavam loreal,vichy,lancaster,chanel,shiseido mi je razocarenje. [:kezitise]
2015 10 23
1 2