Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Nesto prelepooooo: Svez, ljusten i slan paradajz... Mmmmmmm..

Postoji li nesto neobicno za druge u cemu se vi ''davite''?? Eto, ja bih mogla da pojedem tone oljustenog paradajza!! [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv] [:stidljiv] [:poljubac]
2013 06 25
Ja neoljuštenog... Obožavam paradajz <3 Davim se još u maslinama sa lososom, pirinču, ljutim papričicama <3 I mogu da pojedem jedno 5 kila sushija odjednom [:smejuljiti]
2013 06 25
Susi nisam nikad jela.. pirinac obozavam kada je kuvan u slanoj vodi, kao i makarone.. Aaaaa, preukusne su [:stidljiv] od maslina mi je muka.. Mnogo su mi otuzne, ne mogu da ih jedem nikako, ali ljute papriciceeee.. Uh!!! takodje kisele krastavce majka krije od mene.. Za jedan obrok ode cela tegla kada je dohvatim! [:smejuljiti]
2013 06 25
Krommmpirrr na bilo koji nacin [:smejati] ah, sad mi se jede [:smejuljiti] [:smejuljiti] I da, crne masline su moja slabost [:lepota]
2013 06 25
Krompir,zelena salata i luk [:osmeh] A neobicno...volim smoki i jogurt zajedno [:osmeh] [:osmeh]
2013 06 25
Jaojjjjj, krompiiiir.. Pecen je najlepsiiii, a i baren i przen, volim gaaaa [:smejuljiti] [:stidljiv] zar samo ja ne podnosim masline? jaoj, a tek pljeskaviceeee, jaoj, punjenaaa [:lepota] [:lepota] [slika:1c9d2395-fe07-4c12-97a8-6bbce89c5f94] [:smejuljiti]
2013 06 25
joooj, gurmanska pljeska... ni leskovačka ne zaostaje [:smejati]
2013 06 25
Ja samo pečen krompir volim... [:sokiran] Nisam neki ljubitelj mesa (posebno ne mlevenog), ali volim sirovo meso, posebno ribu. Jedina nezdrava stvar kojoj nikako ne mogu da odolim je sladoled od vanile ili lešnika... Stavim pet kila u frižider i tri sata kasnije, nije ostalo ništa [:smejuljiti] A za sladoledom od oraha sam luda, ali njega samo na jednom mestu mogu da kupim, i to van Srbije [:plakati]
2013 06 25
Jedno duvno vece sa mojim deckom, samo njega nema na slici.. pomfrit i pecurke sa slaninom i kackavaljem.. Ko nije probao, ne zna sta je lepo! [:smejuljiti] [slika:a02ff346-5653-4da8-b1c6-8c2ba4476351]
2013 06 25
ja volim i pohovane tikvice i pilece snicle i naravno masline...a sargarepu da ne spominjem!! [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2013 06 25
Angy, kako je taj event prošao bez mene? [:isfrustriran]
2013 06 25
Kakvo je sirovo meso? I riba sirova? To mi deluje krvavo.. A? [:sokiran]
2013 06 25
SVI KOD MENE NA ROSTILJIJADU U LESKOVAC 1. septemba... rodom sam odatle a u ns zivim par godina... [:jezik] [:jezik] [:jezik]
2013 06 25
Event taj je svake subote i petka.. [:smejuljiti] [:smejuljiti] ako mi ne spremi to da jedem, ne idem uopste kod njega.. [:smejuljiti] jadan.. [:smejati] [:tuzan]
2013 06 25
Ma kakvi krvavo, divno je [:lepota] Pa neću baš da zaglabam svinjski but direktno iz mesare [:smejuljiti] Osećaj svežeg komada ribe je teško opisati. Mada, prijateljica mi kaže da je njoj to odvratno, a salatu od algi je pljunula koliko joj je bila gadna...
2013 06 25
1 2 3