Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Preporuke knjiga

Hahahah. Tako je to. [:osmeh]
2013 06 26
Volim klasike,ali posto mi to spada u obavezno stivo onda bih za uzivanje i trenutke rasterecenosti izdvojila:"Zavist" i "Opsednutost" Sandre Braun a preporucila bih i divnu knjigu "Julija" En Fortije.Sto se tice nasih autora impresionirana sam Miletom Kordicem i njegovom knjigom"Jelena 93."(ne mozete ostati ravnodusni).
2013 06 26
Hmmm, pa vidim da ima raznih ukusa. Meni je Hemingvej car ja posle Strarac i more sam ostala zadivljena, kao da sam ja lovila tu ribu i snazan osećaj za borbu koji ostaje posle toga, dok mi je Imati i nemati njegov možda najbolji roman. Lik Hari Morgana mi je najljudskiji lik, opopljiv sa manama, a opet se izdvaja iz mase...ne znam kako da opišem. A sa Holdenom Kolfildom sam se poistovećivala ponekad. Što se tiče naučne fantastike...Neko je pomenuo Autostoperski vodić kroz galaksiju, preporučujem...a kome se dopadne i njegov nastavak Holistička detektivska agencija Dirka Džentilija isto od daglas Adamsa. Naravno Artur Klark je otac SF-a pa sa njim ne možete pogrešiti. Klasik naučne fantastike Nepobedivi Stanislava Lema. Potom sjajna braća Boris i Arkadij Strugacki.
2013 06 26
Naravno, nije losa ideja procitati i knjigu Ratovi Zvezda, jeste da to nije bas prava naucna fantastika, ali ako vam je mrsko da gledate film iz sedamdeset neke (mene licno nervira ona rugoba koju su uzeli da igra Leju) a knjigica nije uopste losa :D Cassi, koliko preporucujes, vidim ja imacu materijala za citanje ovog leta :D
2013 06 26
1 2 ... 5 6 7