Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

U panici sam, hitno mi treba savet! :(

Na grudima imam sitne mladeze, par njih, bukvalno tackice koje nisu ispupcene. Preksinoc me zaboli nesto, mislila sam da je bubuljicica, tacnije bilo je kao tackica crvenkasta koja je pukla kada sam stisla, izaslo je malo krvi. Od tad, to me bolucka i crveno mi je okolo, kada sam juce malo pritisla izasao je i gnoj. E sad, ja se plasim da to nije bio mladez, tacka je mozda jedan mm i ne mogu da provalim da li je to krastica ili mladez i na pola kao da se vec oljustilo, a sumnjam i da je mozda bubuljica bila ispod mladeza. Trenutno nisam u mogucnosti da idem kod lekara i da ponovim... ti mladezi su bukvalno tackice i plasim se da li to moze da bude ozbiljno? :(
2016 01 13
NE. Opušteno.
2016 01 13
Ne bi trebalo da bude ozbiljno, ali ti svakako savetujem da odes kod lekara. Ozbiljno je ukoliko ti iz grudi izlazi tecnost kada ih pritisnes (tada moras OBAVEZNO na kontrolu). U suprotnom bi trebalo da je bezazleno.
2016 01 13
E hvala puno... ne izlazi iz grudi, ovo je na kozi, vise ka grudnoj kosti. :/
2016 01 13
Ne brini djolinja....jer na zalost, ali i u skoro 100% slucajeva ono sto ne vidis, sto ne boli, sto ne osjecas itd bude najcesce SVE nesto opasno, a sve ovo drugo vidljivo, i sto zaboli, isl, bude nesto bezazlenije koje se da rijesiti...ti si to nesto malo cackala, i otvorila put za bakterije(isto npr, ko na kozi lica i dje god, kad ljudi cackaju,pa poremete spoljasnju ''barijeru'' koze i otvore put za bakterije, i onda dodje do zapaljenskog procesa-koji si opisala i sama,bol, gnoj,crvenilo,kako ti rece peckanje,moze malo i da otekne,moze i gnoj izmjesan ponekad s krvlju,kad neki mali okolni kapilar ''iznjakas''stiskanjem,...samo ti ne diraj to vise,uzmi pa pavlovicevom (ona je super za sve na kozi,ojede,manje upale isl) ili nekim melemom malo tanko namazi da odma upije,i proci ce ti to za koji dan)...
2016 01 14
Hvala ti puuuno, puno... uvek mi oko svega pomognes! :****
2016 01 15
eh (smajli koji se crveni od stida) : ) drago mi je...i nema na cemu.... <3
2016 01 15