Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

BB cream - vasa iskustva?

Do sada je nisam koristila, vec samo pudere i to najvise maybelline affinitone. Medjutim u poslednje vreme mi nekako ne odgovara na licu. Kao da nosim gumenu masku i nekako mi je tezak. Pa rekoh da probam bb cream. E sad ne znam koji je po vama najbolji? koji vi koristite? Posto imam vitiligo, koji nije bas bas toliko upadljiv zimi, bitno mi je da mi koliko toliko prekrije te delove...pa sad ne znam da li da menjam puder ili probam neki bb cream?
2016 02 24
BB kreme Beauty Balms kreme su “lakše” od klasičnih pudera, ali snažnije od toniranih krema. Obezbediće vam negu i prekrivanje nesavršenosti, ali pri kupovini posebnu pažnju obratite na izbor nijanse – birajte onu koja je za nijansu svetlija od vašeg prirodnog tena!CC kreme Color Correcting kreme namenjene su ujednačavanju tena, te “ispravljanju” promena na koži lica, poput crvenila, sivila kože ili podočnjaka zahvaljujući blago sedefastim česticama. Mnogi tvrde kako razlike između BB i CC krema zapravo nema, no najbolje je da o tome sami donesete sud. Isprobajte oba proizvoda kako biste izabrali najbolji za sebe. DD kreme Dynamic do all kreme prvobitno su bile namenjene nezi celog tela, a da pri tom ne boje odeću. Dakle, DD krema je zapravo čarobna formula koja bi trebalo da rešava sve vaše probleme s kožom. EE kreme Extra Exfoliating kreme poslednji su izum u nizu „abecedednih“ krema. Učinak ove kreme poredi se sa učinkom skupih elektronskih četki za kožu. Dakle, EE kreme obezbeđuju savršen piling, uklanjaju mrtve ćelije kože i čine je mekanom i nežnom. Na tržištu bi EE krema trebalo da se pojavi početkom maja.
2016 02 24
Uuu pa to je bas super akcija :) A reci mi kada je stavis jel nije onako teska na licu? .
2016 02 24
Ja sam koristila i BB i CC kremu, obe su bas lagane (mnogo laganije od pudera, a sjajne su) :)
2016 02 24
ne, kao obicna hidrantna krema.
2016 02 24
garnier bb cream meni najvise odgovara
2016 02 26
Hvala vam devojke puno na pomoci. :)))
2016 02 26