Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zasto se razmene isplate :)

Eto ja bila dokona proslog meseca i belezila zaradu i koliko sam para dala na postarine prilikom razmena. Bilans: za manje od 2000rsd sam dobila 3 dzempera, 2 haljine, 11 ogrlica, 2 para mindjusa i cipele. Nisam sigurna da bih tako dobro prosla (pre svega mislim na kvalitet stvari, a i lepotu istih) ni da sam kupovala u SH shopu :)
2016 03 02
U skladu sa prethodnim postom VELIKO HVALA svim devojkama sa kojima sam se menjala u februaru :* <3 :")
2016 03 02
Super! :D Drago mi je zbog tebe,i ja iskreno mislim da ni u SH shopu ne bi proshla jeftinije! ;-) Plus mogucnost upoznavanja sa divnim chlanicama sa kojima mozhesh piskarati o svemu i svachemu i koje nas UVEK obraduju sa nekim lepim poklonchicem! :D
2016 03 02
E to jeste najlepsi deo ovde, ta caskanja (ma ti to i znas, imale smo mi seanse :D ) ;)
2016 03 02
Ehehehe! :D >.< Naravno! Imacemo ih josh!!! LOL :D :-*
2016 03 02
:* <3
2016 03 02
<3 Volim razmene sa clanicama poput *OljaBg13* Divne ste :-)
2016 03 03
I ja se tebi zahvaljujem na razmeni iz februara, Olja :")
2016 03 05
Upravu si potpuno,zaista se slazem. Ja se naprimer menjam za neku stvar npr. torbu nosim je par meseci i onda je okacim na krpice da se menjam za nesto drugo.Mislim da stvarcice treba da cirkulisu medju nama :) Pozdrav svima!!
2016 03 09
Takodje isto iskustvo! Volim razmene i zaista se isplati jer svi mi nosimo ponesto malo vremena a i ocuvamo stvari pa zasto ne bismo zamenile za nesto drugo jer nama zenama nikada dosta krpica i brzo nam dosade a trebaju nam nove :)
2016 03 11
Sto bih ja rekla - Pun orman odece, a nista za obuci :D
2016 03 12