Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarenaaaaa

Za malo da nasednam, devojka mi je prodavala patike za 40e... Ja sam se dvoumila i kada sam usla sada na krpice svi njeni predmeti su nestali... Trazila mi je da joj uplatim pare pa ce onda poslati... Sva sreca pa nisam odma kupila ko zna sta bi se desilo... [:sokiran] [:uplasen]
2013 07 09
link pusti
2013 07 09
Sreca samo sto si videla to!
2013 07 09
malo pre je neko spomenuo da mu je sumnjiv ovaj profil [:uplasen]
2013 07 09
Ne znam, odlucila sam da nista ne kupujem ako devojka nije iz ns da mogu licno da preuzmem i vidim sta kupujem ili za sta se menjam...
2013 07 09
Nemoj tako crno da mislis [:lepota]
2013 07 09
@CR123: veruj mi da nalaženje u večernjim časovima i ˝žurim na bus˝ mogu da te ostave u neverici sopstvenim očima kad dođeš kući i otvoriš kesu [:isfrustriran] Bože, šta se radi??!!
2013 07 09
Koliko cesto se ovo desava [:plakati]
2013 07 09
ja sam se menjala od Vranja do NS i sve je bilo ok... [:keziti] izgleda da sam imala srece... [:lepota]
2013 07 09
Vrlo si imala srece, Medijana... Nisi svesna koliko neke idu nisko...
2013 07 09
Zasto se blamirati zbog neke krpice, najvaznije im je da uzmu pare a da li ce to biti posteno i da li ce kupac biti zadovoljan to ih ocigledno ne interesuje! [:besan]
2013 07 09
o, boze. moracu da budem obazrivija.. inace sam na jednom drugom sajtu prosla vrlo lose...kada sam kupovala neke stolice...pukla sam 5000 i stiglo mi je bukvalno djubre od polomljenih stolica [:isfrustriran] zvala sam tog kretene i svasta sam mu rekla...makar da ne bude da sam kopletna budala... mislila sam da su devojke ipak malo bolje... ah da...moram da vas upozorim da je neki baja sebe ovde potpisao kao jecika i trazio od moje drugarice da bu slika donji deo nekog providnog bodija bez gacica.... [:jezik] svega ove ima...izgleda..
2013 07 09
mi smo vristale od smeha...mislim, pored sve dostupne golotinje na internetu, neko se sluzi ovakvim jadnim pokusajima... [:smejati] zapamtite u pitanju je Jecika i o sebi je napisao da je " kupoholicarka do koske" ...hahah
2013 07 09
DzoDzo , pre 25 dana, 21:53 Zdravo, nemam lutku, a iskreno, providan je, ne bih bas da reklamiram moje zmijsko telo po internetu, a da nisam adekvatno placena za to kao do sada ;) Sustinski, ima korpe, ima mesto i za umetke ako bi ih stavljala, bretele se ne skidaju,, ledja gola skroz, tipa kad bi obukla farke, pozadi bi vidio vrlo mali delic, otprilike nekih 5,6cm. Fenomenalno bi stajao na svkaoj guzi zbog cipke. Dobra stvar je sto je crn, pa bi stajao i devojkama koje imaju malo viska, jer suzava. Jecika91 , pre 25 dana, 22:00 ma ja sam stiglica...a jedna slika opisuje bolje od 1000 reci tako da...nista jbg...kad ne mogu sama probati net je nije prodavnica... Jecika91 , pre 25 dana, 22:01 a i da me interesuje tvoje telo ne interesuje me :DD zanima me bodi :))) DzoDzo , pre 25 dana, 22:05 Bilo dosta manijaka vec ovde, nije bas da zelim da delim fotke sebe u providnom bodiju :) A u radnji ga(konkretno ovaj bodi) ispod 600din neces naci, pa ti kako ti volja :)
2013 07 09
Jecika91 , pre 25 dana, 22:07 ok ok onda da ne smetam...ma nije u ceni stvar, cena je mizerna, nego mi na ovim fotkama izgleda zelenkasto + me zanima kakav je kada se obuce ali ok nema veze vidim da si imala neko lose iskustvo izvini na smetnji jos jednom... DzoDzo , pre 25 dana, 22:12 Crn je, kao sto se i vidi, ne znam zaista gde vidis zelenkasto, SVUDA je crno, iskreno, a bas zbog mizerne cene ne vidim zasto bih radila fotke u donjem vesu prakticno. Nisam imala losa iskustva, ali su druge devojke imale. Trece, imam odredjene tetovaze, ne bih bas da sirim moje fotkice okolo, naravno, ne idem ni na plazu u skafanderu vec u mikronskom bikiniju, ali za ove pare da se trtim i guzim u ogledalo, sestro slatka, ne ide. Ako hoces, ok, ako ne, nemoj da ga kupis i to je to, "modele" nemam ni za jakne, osim za par novih stvari na nalogu, a kamoli da ih imam za ves i tako to.
2013 07 09
1 2 3 4