Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Stop drskim clanicama!

Danas mi se desilo nesto jako "zanimljivo" pa me zanima Vase misljenje! Doticna clanica ubacila je prelepe sandalice na prodaju, nije bila odredjena cena, u opisu sandalica pisalo je DANAS VI ODREDJUJETE SAMI CENU! Posto sam trenutno bila u mogucnosti 1000dinara, kazem da bi ih kupila za 800 (plus 200) postarina .. Clanica se Bog zna kako uvredila i drsko mi odgovorila kako ja nisam realna itd.. Mislim cemu opis SAMI ODREDITE CENU i posle da mi nadrndano odgovara i drsko! Ja kad ne znam da li prihvatam cenu napisem "predlozite cene" a ne ODREDITE! I pritom nikad se ni na koga nisam ljutila ako sam vec pustila da biraju cene onda neka tako i bude! Zasto lepo ne stavi ispod koje cene ne bi prodala sandalice, a ne ovamo predlozite pa Vas "izvredja" jer ste "nerealni"..
2016 07 13
Meni se se desilo da se raspitujem za stvar,taman skupila para 800din..Devojka podize sorc na 1000..takodje mislila 800+(200) postarina..Kazem el moze da spusti opet..Odgovor je drsko NIKAKO,puno se devojaka raspituje otici ce po ovoj ceni..Znaci ako se dosta raspituju podici cenu... :/ Ne znam.... Sto se tribe tice,sta ces ima svakavih samo se ne treba nervirati .. :( :*
2016 07 13
Ja racunam da kada neko kaze predlozite/odredite cenu sami samo zeli da proda predmet jer vidi da prodaja slabo ide, a ne da zeli da igra igru pogadjanja zeljene cene :D Kad pustis drugima na volju da nude red je da se zahvalis na svakoj ponudi, pa ako ti odgovara prihvatis, ako ne - ne moras. Ako vec ne zelis da predmet ode za malo para postavis aukciju i odredis minimalnu cenu, pa koliko dobijes preko toga u plusu si... A to sa podizanjem cena mi je besmisleno, nikad ne bih kupila predmet, iz principa...
2016 07 14
Ma sto je najgore predmet je bio na aukciji I ja reko ekstra taman 10 Dana skupila I ono sad veca cena.. Pa jeste princip.. Jbg ima raznih...
2016 07 14
I meni se isto tako nesto desilo..Naime jedan j prsluk bio u Pitanju..Rozi..I stavljen je 1 dinar..A u opisu pise odredite cenu..Ja se javila da pitam da li moze za 1000 dinara..Isto se uvredila i rekla ispod 3000 ga ne mogu dati..Cemu tome kao sto sam joj i rekla zasto ne stavite cenu ako vec ne dajtete ispod 3000..A ona mrtva hladna nista...Stvarno to neki put ne razumem ..Lepo neka stave cenu i sta sad .. Strasno! ,:(
2016 07 17
Najgore je što je to "predloži/odredi cenu" u tom slučaju jedna obična navlakuša, iliti privlačenje pažnje ,:( Ne znam za druge ali kada stavim da se cena predloži prihvatam svaku ponudu.
2016 07 18
> MilaSt: > Najgore je što je to "predloži/odredi cenu" u tom slučaju jedna obična navlakuša, iliti privlačenje pažnje ,:( > Ne znam za druge ali kada stavim da se cena predloži prihvatam svaku ponudu. Naravno,to i rade..Pa svi gledaju cenu bez obzira na to da li je prelepa ta stvar ili najlepsa..Cene se gledajuu.. :|
2016 07 18
Na sajtu sam 15 meseci i prvi put sam dlucila da clanice predloze cenu i to sam istakla u delu "O meni".....ne sto prodaja ide lose, ili da to bude "navlakusa" vec sto imam mnogo novih stvari sa etiketom....kada kazem da clanice predloze cenu, to znaci da koliko- toliko znaju koliko predmet kosta u radnji(a cenu svim tim predmetima sam vec spustila) i da bez ustrucavanja predloze i dodatni popust :-)...a ti Anaziv mozes i da odredis cenu 8-)
2016 07 18