Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

RPG/Fantasy/Steampunk/Cosplay...

Ima li koga?
2016 09 20
Nisam se nesto mnogo ni nadala... x-) No neka je tema ovde, mozda bane jos neki zenski geek kasnije...
2016 09 21
Eooo meee :D hahaha igrala sam svasta. Od Wow-a, Lol-a do svega ostalog. Najvise sam uzivala da igram AION valjda zbog pravljenja lika, imaju stvarno lepe zeMske hiihhihi :D
2016 09 22
Evo i mene, ja sam true core RPG i fantasy fan. Volim gejming vise no leba da jedem :") Nisam cosplay-er ali volim da pogledam dobar cosplay, i Halloween mi je omiljeni praznik pa se tad maskiram, imam ideju da za ovaj Halloween momak i ja uradimo Geralta iz Rivije i Yennefer od Vengerberg-a :") iz Witcher-a 3 Skyrim i Witcher 3 su mi omiljene open world rpg igre, ali volim da odigram dobru partiju Lol-a, jedno vreme sam bila navucena na Blizzard-ov Hearthstone, ali sad sam na drugoj kartaskoj igri Hex (i odlicna je...to je neki fazon on-line Magic the gathering-a). Volim i dobru poteznu strategiju Rome total war i CiVilizacija..., u da i indie igrice, bas volim kad naidjem na dobru indie igricu. Eto, toliko od mene za prvo javljanje. Fina tema.
2016 09 22
Ja dugo nisam igrala igrice...jednostavno nisam imala prilike i upoznam svog coveka koji je prekaljeni gejmer i pocnem da igram i ispostavi se da sam talenat :") evo ima nekih 5 godina i bas sam puno prosla i presla, sad vise igram nego on. Mada nisam sad neki profesinalac, tipa u Lol-u sam dogurala od najveceg noob-a do toga da se sad lomi da udjem u zlatnu diviziju. Kad smo kod cosplay-a, dopada mi se kad vidim da je neko uspeo da uhvati duh lika/karaktera, a ne samo puko maskiranje, ono da vidis da se uziveo u lik, a ne poziranje.
2016 09 23
Cass, sad ćemo da se posvađamo, ali Gold divizija u LOLu je Elo Hell, to i dalje ne znači da nisi noob :D Šalu na stranu, baš mi je drago što nas ima i na ovom sajtu.
2016 09 26
Je l igrao neko nesto novije da valja... onako neki old school RPG? Ne racunam Tides of Numenera i Pillars of Eternity... iz nekog razloga mi se nesto tu nije svidelo... iako su obe igre vrhunskog kvaliteta... nekako me nije dotaklo, ne znam ni ja zasto.
2016 10 01
evo i ja da se javim :D
2016 10 06