Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ne ucitavaju mi se slike

Da li se nekome desava? Kad udjem preko kompijutera onda se ne ucitaju slike. Preko telefona se ucitavaju najnormalnije
2016 09 24
Ja od sinoc na kompu nistaaaa ne vidim,ni jednu sliku nemam... A preko telefona nikada ne mogu da vidim sve,nekako na pola mi se pojavi tako da opcija za prijavu se ne vidi... :(
2016 09 24
Meni se to desava vec danima
2016 09 24
Desni klik na sliku - Otvori sliku u novoj kartici (View image) - potvrdite da niste robot - refresujte sajt meni je ovo pomoglo :)
2016 09 24
marvelicius12 HVALA TI PUNO,USPELA SAM!!! :)
2016 09 25
I meni se ne ucitava kada dodajem novi predmet
2016 09 25
Ja kao prvo uopste ne znam kako da pokrenem novu temu na forumu. Drugo, kad hocu da izvrsim izmenu u predmetu i dodam nove fotke, iako je okrenem na kraju se vidi uvek naopako na koju god stranu da izvrsim okretanje. Trece: uopste ne reaguju linkovi na sajtu gde pise POMOC i KOntakt. Ima li neka predstavu o cemu je rec? Hvala puno na pojasnjenju.
2016 09 28
Meni se cini da je ovo za neocitavnje slika sve gore i gore. Kad je otvorena ova tema pomislila sam : ko zna o cemu pricaju. Sutradan ili prekosutra : gle, sad se i meni po nesto ne ocitava. A danas se cele stranice ne ocitavaju, cak na nekim stranam foruma ne vidim ni avatare clanica!
2016 09 29
> Griva75: > Ja kao prvo uopste ne znam kako da pokrenem novu temu na forumu. Drugo, kad hocu da izvrsim izmenu u predmetu i dodam nove fotke, iako je okrenem na kraju se vidi uvek naopako na koju god stranu da izvrsim okretanje. Trece: uopste ne reaguju linkovi na sajtu gde pise POMOC i KOntakt. Ima li neka predstavu o cemu je rec? Hvala puno na pojasnjenju. Slazem se isto kod mene ;(
2016 09 29
ne prikazuju mi se slike ,bas ni jedna slika..od juce 30.10.2017
2017 10 31