Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Upozorenje

Meni je sa tog profila stiglo za dečije sandale , kao da slikam na hulahop da vidi kako stoj.
2016 10 10
> MiraTinaLena2: > Meni je sa tog profila stiglo za dečije sandale , kao da slikam na hulahop da vidi kako stoj. Koji kreten , verovatno nije provalio da su decije ... nadam se bar da je mislio da su za odrasle :/
2016 10 10
> UnicornArt: > Evo i ja se pitam citav dan sta to meni fali, nije se ni meni javio :P :| xmm interesantno, evo ja cekam al jos nista :D
2016 10 10
> MiraTinaLena2: > Meni je sa tog profila stiglo za dečije sandale , kao da slikam na hulahop da vidi kako stoj. Boze svasta :o :|
2016 10 10
Iskreno nemam pojma, na tom profilu imam samo dečije stvari. To je bilo pre desetak dana, nisam ni pomislila na nesto ovako, mislila sam mozda im treba za neku priliku pa hoce da obuje detetu na hulahopke ...sreca pa nisam slikala.
2016 10 10
Da znas ... sreca pa nisi .
2016 10 10
> Zokaaaooo: > Sada sam zabrinuta ali da li neko moze da zloupotrebi te slike? > Mislim sta ce nekome ta kimbinacija farmerke sa hulahopkama. > Sa akcentom na stopala. > Trebam li da se brinem? Zbog čega biste se brinuli ako su na slici samo noge, stopala?
2016 10 10
> Zokaaaooo: > Ne znam, nekako me strah,verovatno bezpotrebni. > Ali ko zna ko stoji iza tog profila.. > Ipak sta ce joj slika mojim stopala... Ne plasite se, nema razloga . Vidim da ne shvatate zasto trazi te slike .... U pitanju je najverovatnije muskarac koji se lozi na najlonke i stopala , fotke najverovatnije koristi " za licnu upotrebu " ( smajli kome je muka )
2016 10 11
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH ja sam ovu poruku dobila pre par meseci i mislila sam da je to stvarno neka luda nova moda i iskreno bolelo me uvo da slikam rimljanke i oblačim hulahopke na 35 stepeni :-D
2016 10 15
Ma svi ti ludaci,ovi sto njuskaju gace,najlonke,hulahopke,bruseve,svi zivi su se javljali,svakog sam prijavila adminu,mada prvo sam se slatko ismejala,zamisli 'odlicna kombinejsn za nadolazecu jesen' ahahahha hit
2016 10 16
xaxxaxa i ja sam poslala sliku.. strasno :@
2016 10 20
Što ste na kraj srca čoveku su fetiš stopala kao Edi Marfiju u filmu Bumerang 😂😂😂 Kako ste tako nasele?
2016 11 09
Mislim da nije jedini, desavalo se i pre.
2018 08 31
1 2