Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

imam nedoumicu

Naime,kupim za sina zimsku jaknu u sportskoj radnji i bas dosta je platim.Delovala mi je tanko za zimu ali devojka koja radi mi je rekla da su to ski jakne i da su veoma tople,medjutim opet sam u nedoumici,bas deluje tanko.jel ste imale iskustva sa tim ski jaknama i da li su stvarno tople..da ja to vratim i da uzmem neku debelu.Sta mislite?
2016 10 17
Te jakne su izuzetno tople.. Ne mozes ni verovati koliko..Mozes biti bez brige :-)
2016 10 17
Hvala Dunkica96 :")
2016 10 17
Ja sam kupila sebi O'Neill-ovu pre 6 godina i dan danas je u stanju u kom je bila kada je kupljena. Izuzetno topla, bas bas. Ja imam neverovatnu intoleranciju na hladnocu, no ona me jedina ugreje zimi! Preporuka od srca za ski jakne sto se toplote tice <3
2016 10 17
super sad mi je lakse,ne znam nikad za sebe nisam kupovala jaknu tog tipa,ovo mi je iskrslo nesto na vise rata...ali opet skupa je pa sam bas bila u sekiraciji da se dete ne smrzne u njoj jer deluje tanko,hvala vam :")
2016 10 17
> malena035: > Naime,kupim za sina zimsku jaknu u sportskoj radnji i bas dosta je platim.Delovala mi je tanko za zimu ali devojka koja radi mi je rekla da su to ski jakne i da su veoma tople,medjutim opet sam u nedoumici,bas deluje tanko.jel ste imale iskustva sa tim ski jaknama i da li su stvarno tople..da ja to vratim i da uzmem neku debelu.Sta mislite? Ja samo te ski jakne nosim I moje starije dete To su najbolje jakne verujte niste pogresili jer to je impregrirano platno nepromocivo I platno koje ne prorusta vetar tj ne produvava Odlican izbor
2016 10 18
hvala,JelenaDuletic,pa bas sam se zabrinula,navikli smo na sto deblje to bolje :) a znate da su te jakne preskupe...jer ja sam takva,zaletim se,sto se kaze,pa se pokajem,a za ovu cifru ne bi mi bilo dobro bas :)
2016 10 18
Odlican izbor mama. Pretople su i prekvalitetne.:) Poenta i jeste sa budu lagane ,tanje ,a tople !
2016 10 22
> MamaTriSina: > Odlican izbor mama. > Pretople su i prekvalitetne.:) > Poenta i jeste sa budu lagane ,tanje ,a tople ! hvala <3
2016 10 22