Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Znate šta sam shvatila?

> Marylin: > Ja sam kupila par stvarcica i ugl.bila zadovoljna ali cesce mi velicina nije odgovarala. Sto se razmena tice tu je bilo svasta neki predmeti krs bas teski za bacanje ali zamazu oci i posaljj poklon i onda kao da te ucutkaju. Moram da se pohvalim kako sam bila pre par dana pametna :) clanica pita za razmenu stvari na slikama bas lepe ali vidim ima 6 utisaka i kazem joj da ispod 10 utisaka trazim da clanice meni prve posalju pa kad stigne ako je sve ok saljem ja. I stize meni paket jedna dzemper nije ni poslat a ono sto je stiglo je za bacanje :) isprana trenerka rasivena i sa flekama i isprana crna majica kao krpa. Lepo ja to spakujem i posaljem odmah nazad. Juce mi stize kao vraceni paket postarina 500din znaci nije ga preuzela jer i sama zna da joj ne trebaju te stvari i da su za bacanje. Fuj.
2016 11 02
A inace, ima onih koji kazu da se clanice sa 100, 200 utisaka uobraze i misle da im se moze, kao razbahate se.
2016 11 02
Ja mogu za sve svoje predmete da kazem da si lepsi uzivo, telefon mi je u kravu, pa koristim drugi, na kom mi nije bas najbolja kamera. Ai nemam zivaca za to lickanje fotografija, mada se uvek divim lepo slikanim predmetima.. jednostavno nisam kreativna.
2016 11 02
Ne m0zes se pr0meniti ka0 0s0ba zb0g vise utisaka, t0 mi je bas glup0st- mislim da je sve stvar c0vecn0sti i zdrav0g razuma. M0ze svak0m da se d0g0di da nest0 ne primeti. Ja sam jedn0j clanici p0slala d0datn0 p0kl0n predmet sa placen0m p0starin0m, iak0 nije zelela da mi 0stavi negativan pri razmeni, ali meni nije bil0 prijatn0, jer nisam primetila nest0, st0 je trebal0 da st0ji u 0pisu i 0na nije bila zad0v0ljna zb0g t0ga. Na 0ne st0 gledaju tudj predmet kr0z lupu, a d0bile su vise predmeta u 0dlicn0m stanju, nemam k0mentar. P0kl0ne saljem u 99 % slucajeva, bez 0bzira da li se menjam ili pr0dajem i nema veze sa predmetima, a cest0 budu i vrednije stvari, pa nekad se d0g0di, da uz jednu majicu, p0saljem j0s dve npr. ak0 imam slican faz0n i istu velicinu. Znaci mi sa kim saradjujem, ne v0lim drsk0st, bahat0st, gramziv0st i k0munikaciju k0ja nicemu ne v0di- da cekam dva dana na svaki 0dg0v0r, a imam par pitanja Ek0 k0za h0ce da ispuca sama 0d sebe, makar n0va bila i cuvana u savrsenim usl0vima, a ne zna se kad ce- za 1,5 g0dinu ili 5. Drugarica je npr. 0vde kupila prelepu jaknicu 0d ek0 k0ze k0ja je pukla pri prv0m n0senju. Imam 0bicaj da mal0 izguzvam predmete 0d ek0 k0ze- radi pr0vere ;)
2016 11 02
Evo I ja da dodam svoje iskustvo, ja ovde obozavam da kupujem. Uvek trazim dodatne slike, mere, pitam obavezno da li ima ostecenja, premerim 3x pa kazem "salji". U 99% slucajeva bila sam odusevljena. Drugarice me pitaju kako je moguce da se meni uvek padnu neke neverovatne devojke ovde koje su I fine, I ispricamo se, I spuste cenu... Ne znam. Stvarno ne znam, ali ne mogu da se pozalim. Imala sam par neprijatnih iskustava gde sam se debelo opekla, ali nikad ne polazim od toga da ce neko da me zezne, uvek udjem u saradnju pozitivna pa kako bude. Sto se sjaja tice, ja bih se zalila, ali ljubazno. Desava se da se potkrade greska, stvarno, ali ovo sto se desilo je bas uzas.
2016 11 02
Trebala je da proveri pre nego što pošalje devojci,pošto je napravila grešku,trebalo bi da vrati pare,dosta više izgovora "slučajno"
2016 11 02
> ValentinaZr: > > MajaSchatz: > > Ako si razočarana vrati joj sjaj, a ona tebi pare. > Ja bih ali naravno da mi se članica ne javlja. Insistiraj da ti vrati novac a ti njoj sjaj. Ima 200 utisaka i ne javlja se...sacekaj, verujem da ce ti se javiti...ono...trebalo bi :/ Kao sto rekose prethodne clanice, na MK sam oko godinu ipo dana i zadovoljna sam kupovinom, osim u jednom slucaju, ali to me nije demoralisalo :-)....Slazem se da fotografije predmeta treba verno prikazati i iskreno opisati. Naravno, sa kim se prvi put saradjuje, pozeljno je traziti dodatne fotografije i mere :-) Ja licno, volim da predmet fotografisem na dnevnoj svetlosti, a sve u zelji da se tkanina i model sto jasnije vide.
2016 11 02
> dana23: > Trebala je da proveri pre nego što pošalje devojci,pošto je napravila grešku,trebalo bi da vrati pare,dosta više izgovora "slučajno" Apsolutno se slazem sa ovim! Nije izgovor da je slucajno, ne branim doticnu jer nisam saradjivala sa njom, samo ne volim napade I bezobrazluk cim nam nesto nije ko volji, a toga ima koliko hoces na sajtu. Toliko puta sam videla prepiske tipa: "Jaoo dragaaaa kako je divno, I ti si divna salji,salji", a onda ne odgovara nesto i ide sledeca poruka: "Sram te bilo olosu sta si mi uvalila,odmah stoko da ki vratis pare" 😂😂😂 Sala na stranu,ja kozmetiku prodajem i u sebe sam sigurna,ali kupila je ovde ne bih jer uglavnom ti profili gde se prodaje kozmetika na veliko,oni to dobijaju ko zna od koga,to se na oko vidi da je prosao rok,ne znam kako da objasnim. Meni je kozmetika strast,sminka narocito,umem na prvu da ocenim i da li je original i da li je u dobrom stanju. Na celom sajtu videla sam ukupno 10 stvari vredne kupovine,bez preterivanja. Skoro sam videla da cura prodaje kremu, nisam verovala, kaze rok prosao februara 2016.ali super je,moze da se koristi,samo 1800din 😂 Rok glavu cuva, gde nema rokova ima kodova. A sto se "slucajno" izgovora tice, za vecinu je izgovor,ali zaista se desi nesporazum. Ne mora odmah da znaci da je neko namerno hteo da podvali. Ali slazem se da treba da trazi novac natrag,u suprotnom negativna. Jer bas je ruzno uraditi ovako nesto.
2016 11 02
1 2