Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koji modni stil volite?

Imate li modni stil,koje kreatore i čiji stil oblačenja volite?Meni je Sara Jesica Parker neprevazidjena :)
2016 11 14
Ja sam zaljubljena u Balmain.. Krojevi koji fenomenalno ističu liniju, detalji, sve :) da sam bogata samo to bih nosila a u realnosti nemam ni jedan komad :D
2016 11 14
Ja nemam idole što se tiče stila, odeću biram u zavisnosti od prilike, raspoloženja ili efekta koji želim da postignem :) Sad će neko da me linčuje, ali meni je Marijana Mateus dama i izgleda extra s obzirom na njene godine. Isto i Jelena Đoković, ništa nametljivo, a opet je na svoj način posebna. Njih dve jesu dve krajnosti, ali ja pronalazim neke elemente koji mi se mnogo dopadaju. A na vrhu moje "Kad budem bogata" liste se nalaze Luj Viton torba i kaiš. Mada nije to nešto nemoguće... jednog dana... :")
2016 11 15
Moj omiljeni stil oblačenja je onaj iz pedesetih, talasi u kosi, crveni ruž i haljinice na tufnice A kroja, isto tako neprevaziđeni biseri, rukavice i krzno. Rekla bih da me najviše taj stil podseća na Chanel, a možda grešim. Takođe, pepito sakoi i suknje sa tom aplikacijom su mi totalna klasika i damski skroz. E sad ako ikad budem mogla sebi da priuštim nešto markirano i vredno, definitivno neki rubin ili ono Faberge jaje sa prstenom unutra :D Louboutin cipele sa svarovski kristalima su mi fetiš, ali bi mi stajale samo za ukras, ko će u tome da hoda :D Ima nekih koje uspevaju da hodaju u njima, ali su one ipak za slikanje kao neki dokaz prestiža svih onih lepih ruskinja sa instagrama i dama koje ih redovno na taj način promovišu. :D <3
2016 11 15