Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za negativnu?

Dogovaram se za predmet sa devojkom koji je postavila, izašla mi je u susret i poslala dodatne fotke (preko Vibera) i onda vidim da je u roku pola sata promenila cenu. Verovatno je videla veće interesovanje za predmet i navodno predmet je prodat. Danas proverim, nema oznake da je prodat....
2016 12 01
Negativna po pravilima sajta ne moze da se da sem ako nije doslo do saradnje ali msm da moze da se da neutralna ocena imate tamo gde se ostavljaju utisci....Ali posto toga na sajtu ima dosta ne znam da li je to gubljenje vremena ovde se slabo prodaje pa jos da dize cenu :/ :/ :/ Treba da je zahvalna sto je ista prodala :") :") :")
2016 12 01
Prilično sam ubeđena da se ne sme staviti ni neutralna u ovom slučaju, a negativna sigurno ne sme...
2016 12 01
Ok hvala devojke. Neću ostaviti ništa, ali me je iznervirao njen bezobrazluk podizanja cene za 250 din, kao da je neko kreten...
2016 12 01
Ja te skroz razumem, toga ima dosta ovde, bezobrazluk je neviđen...
2016 12 01
Ja bih takvima dala negativn razumem kad sa vece cene spuste na manju al sa manje na vecu to nije uredu ispadne mi kao da se neko sprda sa ostalim clanovima kontaktiraj admina svakako imas prepisku gde je rekla kolika je bila cena pocetna
2016 12 04
Ne mogu da verujem da se neko bruka za 250,00din.
2016 12 04
Da eto, i onda jos u toku razgovora mi kaze kako je prodala.....
2016 12 04