Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto nemamo svi ista prava?

Mozda se i moze nesto uraditi... Npr. Kad mogu admini nama da ostavljaju negativne utiske, zašto ne bi mogle i mi njima? Tako izražavamo naše nezadovoljstvo...
2016 12 09
🙂
2016 12 09
Bubamara, juce si imala samo par utisaka vise od mene, nekih 34 otprilike. Neverovatno koliko si saradnji obavila protekle noci... Radna noc bese :') :')
2016 12 09
Imala sam 27 saradnji, uspešnih, više prodaja, manje kupovina i nešto razmena. I imam 25 pozitivnih utisaka, iz dve saradnje članice su bile zadovoljne, ali utisak je izostao.... Poslednja se možda i javi, prosto je nema na krpicama nakon što je rekla da je zadovoljna. Znači, utiske i dajem i primam ISKLJUČIVO nakon obavljene saradnje, mislila sam da je to i jedino ispravno i jedino moguće. Ali vidim da to nije kod svih tako. I KAKO DA MI SADA NEŠTO ZNAČI KOLIKO NEKA ČLANICA IMA POZITIVNIH UTISAKA.????
2016 12 09
Utisci se ostavljaju iskljucivo nakon obavljene saradnje, samo pogledajte Bubamarine utiske i sve ce vam biti jasno. Dakle mogu se sve te osobe blokirati, zar ne?!
2016 12 10
> NatySd: > Utisci se ostavljaju iskljucivo nakon obavljene saradnje, samo pogledajte Bubamarine utiske i sve ce vam biti jasno. Dakle mogu se sve te osobe blokirati, zar ne?! I sve članice koje su prihvatile Bubamarinu ideju dobiše utiske, samo kod njih je manje napadno.
2016 12 12
Dupli utisci, a sve one žene uzvratile istom merom?? Šta je s ljudima :D @bubamara19999: Nadam se da shvatate koliko to iznuđivanje ocena nije po pravilima sajta, a nije ni u redu, i neko će vas za to prijaviti pre ili kasnije.
2016 12 12
Rejting rasteeee :') Sve duple saradnje, da li zaista misle da smo toliko glupi svi i da je niko nece prijaviti?!
2016 12 12
Nemojte se iznenaditi ako taj isti rejting počne da vam pada kad članice krenu da brišu svoje duple utiske kako ne bi zaradile i one blok....
2016 12 12
1 2