Najjeftiniji i najjednostavniji, moja neka izmisljotina:
--Kora:
Izdrobljen keks (oklagijom) pomesati sa malo otopljenog margarina i staviti secer po zelji.
* Umesto plazme koristim keks iz Slatke Kuce, onaj sa maslacem.
--Fil:
Pola litra slatke pavlake iz tetrapaka umutim mikserom, dodam joj 2 kisele pavlake obicne i puno vanilinog secera, posto ga obozavam, moze se dodati secer u prahu, ne kristal da ne bi krckalo.
--Vocna glazura:
Visnje, kupine, maline, jagode... sta god od toga, sveze ili iz zamrzivaca, kuvati u pudingu od vanile (sa vodom), postane staklasto i gusto i ukus je prelep.
** Ja nemam kalup za ciz kejk, uzmem okruglu tepsijicu, utapkam plazmu, dodam fil od pavlake i kada se to malo stegne u frizideru, dodajem mlak fil od voca i opet vratim da se stegne.
Najjeftiniji i najjednostavniji, moja neka izmisljotina:
--Kora:
Izdrobljen keks (oklagijom) pomesati sa malo otopljenog margarina i staviti secer po zelji.
* Umesto plazme koristim keks iz Slatke Kuce, onaj sa maslacem.
--Fil:
Pola litra slatke pavlake iz tetrapaka umutim mikserom, dodam joj 2 kisele pavlake obicne i puno vanilinog secera, posto ga obozavam, moze se dodati secer u prahu, ne kristal da ne bi krckalo.
--Vocna glazura:
Visnje, kupine, maline, jagode... sta god od toga, sveze ili iz zamrzivaca, kuvati u pudingu od vanile (sa vodom), postane staklasto i gusto i ukus je prelep.
** Ja nemam kalup za ciz kejk, uzmem okruglu tepsijicu, utapkam plazmu, dodam fil od pavlake i kada se to malo stegne u frizideru, dodajem mlak fil od voca i opet vratim da se stegne.