Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam od strane starog ,dobro poznatog prevaranta :)

Rec je o Hlebec Sladjani. Da dodam,nije me prevarila na ovom sajtu,ali sam,eto htela da podelim sa vama moje iskustvo. Napravila sam FB profil,da bih pokusala da prodam i tamo stvari,posto mi treba novac. Ona je meni poslala zahtev za prijateljstvo i pitala me da li sam za razmenu..Oklevala sam,ali sam videla kod nje na profilu par dobrih stvarcica i pristala sam na razmenu.Dogovorile smo se i ja sam prva slala paket,tj ja sam oko 12 h isla u postu ,a ona je rekla da ce oko 17 h.Trazila je da joj slikam uputnicu i posaljem joj,sto naravno i ja to uvek trazim.
2016 12 13
.Poslala sam paket i njoj uputnicu.Kasnije,i ona je meni potvrdila da je poslala paket.Bas sam se radovala sto cu dobiti nove krpice.Ona je trazila moju teksas haljinu(koju sam i ja kupila sa ostecenjem),helanke ( bez ostecenja) i adidas majicu na kojoj je znak ispucao,ali nigde nije otpao i sve to sam joj rekla..Cak sam htela i dodatne slike da joj saljem,na sta je ona samo rekla da je sve ok.Ja sam od nje trazila crni kaput jaknicu,crnu koznu suknju,i crne uske farmerice.Radila sam nocnu smenu i sutra dan sam isla za selo,tako da sam dala tu adresu,i mama je preuzela umesto mene.Stigla su mi jos 2 paketa.Kada sam ja stigla kuci ,prvo sam se za njen paket uhvatila.Kada sam procitala Hlebec Sladjana na uputnici(Predstavila mi se kao Sedlarevic Sladjana),odmah sam se setila sta sam sve citala o njoj ,tako da sam brzinom munje otvorila njen paket i imala sta i da vidim!Od onog sto sam izabrala nisam nista dobila,naravno..Poslala mi je crvenu suknju,u kojoj mogu da stanem ja i jos 2 osobe,neku kosulju haljinu i crne pantalone ,ali prostepane sa necim,zvoncaraste dole,a ne uzane!Uz to su bile sve dlakave od ne znam ni ja cega!Pozvala sam moju postu,jer ipak selo,svi se znamo,da stopiram moj paket,ali je bilo kasno,paket je vec bio u Sremskoj Mitrovici i njoj vec dostavljen.Pitala sam je sta je to,nije nista odgovrala.
2016 12 13
U tom trenutuku nailazim na Post gde se jos jedna devojka zali na istu osobu kao i ja.Njoj je poslala skroz drugacije cizme nego sto je postavila slike.Poslala sam joj poruku na mobilni i za par minuta se ulogovala na fbi odgovrila mi je da sam dobila sta sam trazila i kako su moje stvari sve pokidane,izbledele i neupotrebljive,a da su njene stvari sve nove.Moj odgvor na sve to je bio da te moje iskidane ,stare stvari spakuje i da mi ih istog momenta vrati i da mi objasni odkud uopste od crnih,uzanih farmerice zvoncaraste,prostepane farmerice na sta sam dobila BLOK! Poslala sam joj jos par poruka da mi vrati moje stvari,da znam ko je ona,da sam dosta citala o njoj..Naravno ona nije nista odgovrila,Neka se ona modira u mojim iskidanim i izbledelim stvarima modira,dok njene krase smetiliste iza sela. Nije mi jasno samo kako joj niko ne moze stati na put,ona od 2013/204 godine vara ljude!Ja isto toliko kupujem preko interneta.I na Limundu,Kupindu,preko FB-a,MK i niko me nije zeznuo i bas je ona morala! Ako nista drugo,od sad sam dosta opreznija.
2016 12 13
a na koje podatke si ti poslala paket? nije mi jasno kako može da podigne paket ako si poslala na Slađanu Sedlarević? A ona poslala kao Slađana Hlebec
2016 12 13
Nazalost vi na uputnicu mozete da stavite koje god zelite Ime i prezimeni posiljaoca i primaoca jer se paket ne preuzima uz LK ili neki drugi dokument Tako da Je mogla da stavi I Petar Petrovic Zao mi Je Sto ste prevarwni zaista
2016 12 13
Da,moze da se predstavi kako hoce,posto joj ne treba licna karta pri preuzimanju paketa..Ona druga devojka joj je poslala bade mantil i 1000 din za cizme.Htela je da joj uplati post netom a Sladjana nije pristala tako,nego u paketu da joj posalje..Naravno da nije htela,kad bi morala da da prave podatke da bi moglo da joj se uplate pare i da bi ih ona digla treba joj licna karta/
2016 12 13
Dok je neko ne uhvati, i ode na adresu sa uputnice i polomi vilicu ta se smiriti neće. Boga se ne boji,prevarant. Nisam gruba,nego realna na tuđu muku bi da se obuče. Bednica ja bi joj na adresu otišla jel sa takvim g.... ne može drugačije. I mogla bi me prijaviti ali bi joj đžaba bilo.. Nažalost... Izvinjavamo se svima na rečniku ali iziritiraju me takve stvari. Devojkama koje kupe nešto od mene gledam da uvek pošaljem po neki poklon, jel kapiram da svi mi kupujemo ili prodajemo ovde jel nas je na neki način muka naterala . Pa ne pada nikome novac sa neba....A da imamo bolje mogućnosti ne bi kupovale i prodavale na ovaj način. Pohlepa je ružna osobina i neće ta dobro proći u životu..
2016 12 13
> MiciZara: > Dok je neko ne uhvati, i ode na adresu sa uputnice i polomi vilicu ta se smiriti neće. Boga se ne boji,prevarant. Nisam gruba,nego realna na tuđu muku bi da se obuče. Bednica ja bi joj na adresu otišla jel sa takvim g.... ne može drugačije. I mogla bi me prijaviti ali bi joj đžaba bilo.. Nažalost... Izvinjavamo se svima na rečniku ali iziritiraju me takve stvari. Devojkama koje kupe nešto od mene gledam da uvek pošaljem po neki poklon, jel kapiram da svi mi kupujemo ili prodajemo ovde jel nas je na neki način muka naterala . Pa ne pada nikome novac sa neba....A da imamo bolje mogućnosti ne bi kupovale i prodavale na ovaj način. Pohlepa je ružna osobina i neće ta dobro proći u životu.. Amin.
2016 12 14
Ljudi moji kako li ona ovo podnosi?! Mislim kad procita odgvor?! Ja sam imala prodaju na "nekom drugom sajtu", i kako sam unosila opcije kliknem "novo"-greskom, jer su opcije blizu, a ja na telefonu.... I proda se tako. Covek mi je poslao poruku tipa "sram vas bilo, nisam ovo kupio, nemojte to raditi.." Ja u zemlju da propadnem, a bio je fin... Brze bolje sam mu vratila pare. Nije ni trazio, samo kao "nemojte vise, necu da vam dam - , ali ovo je ruzno"... Posto je bio hvatao vikend posle sam mu i postarinu vratila. Ma sva sam pocrvenela od sramote, ko da me vidi... Cesala sam se tih par dana dok sam SVE vratila. Samoj sebi sam bila prljava. A ni nisu bile neke pare!!! Nisam mogla sama sa sobom... Kako moze iko to da radi u kontinuitetu?! Kako ustaje , spava, sta misli tih dana?! Ja sam samo mislila da ne kasnim na autobus, da preletim put do poste, da tamo nije guzva... Jos sam se izvinjavala za neprijatnost... Sad kad znam kako je kad si "kriv", mislim da su takvi za instituciju. Jer ne mozes biti normalan a da ovo radis svesno...
2016 12 14
> tixtix: > Ljudi moji kako li ona ovo podnosi?! Mislim kad procita odgvor?! > Ja sam imala prodaju na "nekom drugom sajtu", i kako sam unosila opcije kliknem "novo"-greskom, jer su opcije blizu, a ja na telefonu.... I proda se tako. > Covek mi je poslao poruku tipa "sram vas bilo, nisam ovo kupio, nemojte to raditi.." > Ja u zemlju da propadnem, a bio je fin... > Brze bolje sam mu vratila pare. Nije ni trazio, samo kao "nemojte vise, necu da vam dam - , ali ovo je ruzno"... Posto je bio hvatao vikend posle sam mu i postarinu vratila. > Ma sva sam pocrvenela od sramote, ko da me vidi... Cesala sam se tih par dana dok sam SVE vratila. Samoj sebi sam bila prljava. A ni nisu bile neke pare!!! Nisam mogla sama sa sobom... > Kako moze iko to da radi u kontinuitetu?! Kako ustaje , spava, sta misli tih dana?! Ja sam samo mislila da ne kasnim na autobus, da preletim put do poste, da tamo nije guzva... > Jos sam se izvinjavala za neprijatnost... > Sad kad znam kako je kad si "kriv", mislim da su takvi za instituciju. Jer ne mozes biti normalan a da ovo radis svesno... Pa njoj da tesko padaju ovakvi losi komentari i da se zbog toga nervira ne bi ona radila to sto radi, pa to je obraz-djon, ali na zalost ima ima i takvih, samo onda mi ostali ispadamo budale....ja kad treba nesto da posaljem 16 puta proveravam ima li neku rupicu, neki koncic da visi nesto sto sam previdela da mi zbog toga kupac ne prigovara jer nije fer , a na kraju krajeva i nije sve u parama, uvek sam za to da se radije pokaze malo ljudskosti ..
2016 12 14
Kako ?! Kako moze?! Kako uspeva da sedi mirna a zna da je zavrnula nekog?! Eeeejjj glavo?! Svesno! Pa meni se tako slosilo, bukvalno mi se smucilo kad sam procitala da sam zeznula stvar.... A nisam ni imala nameru.. A da svesno s namerom tako radi , i sad pijucka kaficu negde... Mozgu, kako mozes, sta ti je na pameti tad i posle... Ajde ako citas odgovori mi u inbox. Ja sam mislila da cu povracati kad mi je covek poslao poruku... Preznojila sam se.. Zeno, treba ti topli iskreni zagrljaj da znas da su pare papir isto kao Perfex...
2016 12 14
Pa ne razmišlja njen mozak ili g.... koja ima u glavi tako? Ne okrene se ta iza sebe nikada,jel da ima mozak to nikad uradila nebi. Prezime joj nije tako često kad bi mućnula malo mozgom koga nema ukapirala bi da u njenom mestu u MUP-u je lako doći do mesta prebivališta.Ili po adresi na koju oštećene šalju robu. Nekome neće biti teško da je poseti na kućnu adresu. Bruka sebe, porodicu.... Ali takve ne mare za to ,pa i kad je neko uhvati i nauči pameti nije nikakva šteta. Jel takva g.... i nisu za život. Izvinjavam se na izražavanju ali sam realna... Slikovitije bi ja to ali ovde ne mogu. Ustvari nisam ja ništa loše napisala i uvredljivo za tu damu.Stara narodna kaže da je batina iz raja izašla.Ja samo iznosim te stare narodne...😉
2016 12 14
Samo kasa/pire/promaja/buckuris umesto mozga moze da ima ovakav hobi... Mislim da niko nije uvredjen jer i za shvatanje uvrede se mora imati mozak i misljenje o sebi. Ako devojka misli da treba da nosi kradeno, ne bi trebalo da je uvredjena..
2016 12 14
Dogovorimo se ,nadjemo se i odemo kod nje po nase stvari. :) Ako su uopste tamo.. :D Kad bi mogla da joj se lupi neka zabrana da ne moze vise da otvara profile na sajtovima..Ne znam..
2016 12 14
Ta garant ima deset profila i čisto sumnjam da je sama u tome. Pitam se kako joj pošta isporuči paket kad ima dva tri prezimena??? Drugo adresa na koju prima paket je na paketu. Tj i adresa sa koje šalje... Mislim da to ne radi uračunata osoba. Jel da ima mozga zapitala bi se ko će joj na vrata doći. Imam osećaj da je u svom mestu opštepoznata po prevarama...
2016 12 15
1 2