Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Cao devojke,Nova sam :)

Zelela bih ovom prilikom sve da vas pozdravim nadam se da cemo se lepo družiti. Ovde sam da prodam stvari,nije mi cilj razmene stvari,zbog novca. IMAM dosta haljina,majčica suknjica,pantalona,haljina,jakni,kardigana,kozmetike srebra koji mi nosu potrebni Pa sve sto nisam jos ubacila pitajte. Dok ne ubacim mogu da slikam i pošaljem vama lično u inbox Postoji svaka vrsta dogovora. :) Marija ❤ :)
2016 12 21
Pozdrav i tebi draga! Nama svima je ovde isto cilj da prodamo robu, pa mozda i razmenimo (ako se nadjemo). Zato smo ovde! Ako bi se sve tako reklamirale.... nema kraja 😉
2016 12 22
Niko nikome ne brani "reklamiranje" Nije mi to cilj,da se tako shvata. Ne vidim razlog. :) Nova sam i želim da ljudi vide sta imam,i da ja vidim sta oni imaju. :)
2016 12 22
hoce da kaze da se ovo vodi kao reklamiranje, te je stoga u pogresnom podforumu, treba u rasprodaje.. srecno, inace ;)
2016 12 22
Niko ne shvata pogresno ali zamialite koliko ljudi dnevno Otvorio ovde nalog Zamislite na sta bi ovaj podforum licio ako nema svrhu koju treba da ima Meni niko Nije pozeleo dobrodoslicu i nisam se javno predstavljal Prosto Nije po pravilima sajta i zbog toga kao dobrodoslicu od Admina mozete da dobijete block Dobrodosli 😉
2016 12 22
Ja nisam nista lose mislila I smatram da nema potrebe za ovakvim recima. Hvala svakako vama svima... Ne shvatam zašto tako pojedini reaguju,ja sigurno vama ne bih tako nesto rekla ;) svakako opet hvala
2016 12 22
> Žirkica: > Ja nisam nista lose mislila > I smatram da nema potrebe za ovakvim recima. > Hvala svakako vama svima... > Ne shvatam zašto tako pojedini reaguju,ja sigurno vama ne bih tako nesto rekla ;) svakako opet hvala Nema razloga da se nadjete uvredjenim Svi smo vam mi iskreno rekli sta mozete da ocekujete od admina Da vam nekazemo vi biste se pitali zasto ste blokirani Ovako vam kazemo da ne bi do toga doslo Obrisite temu I prebacite u rasprodaje I Taj podforum Je jako posecen Srecno sa kupovinom I prodajom Pozzz I svako dobro 😊
2016 12 22
Hvala vama,samo nema potrebe tako oštro Ako je tog Admina volja,neka obrise,pa sta cu ja sad sto ne znam ništa pa sam ovde napisala post iz dobre namere. Ne znam da obrišem,al hvala svakako Srećno i vama svima
2016 12 22
Ovo Je iskreno Nije trebalo da shvatite kao ostro jer niko ovde vas ne grdi i nema prava na to Ovo treba da shvatite kao dobronamerna pravila
2016 12 22
Hvala od srca.
2016 12 22
Je l' ovo neka nova moda, javljanja da se stiglo na sajt? Ko ima vremena da piše po forumu i postavlja stvari ima vremena i da pročita pravila.Mislim trebalo bi..
2016 12 22
Da se i ja javim da sam stigla na posao...Mislim ako ikoga to zanima....😉
2016 12 22
> MiciZara: > Da se i ja javim da sam stigla na posao...Mislim ako ikoga to zanima....😉 Zakasnila si 10 min na posao😂😊 10% od plate😂😂
2016 12 22
> JelenaDuletic: > > MiciZara: > > Da se i ja javim da sam stigla na posao...Mislim ako ikoga to zanima....😉 > Zakasnila si 10 min na posao😂😊 > 10% od plate😂😂 E onda sam od sutra na bolovanju.. Haha....😘
2016 12 22