Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Evo sta me iznenadilo i ne znam zasto je to tako...

> Mini92: > 100 ljudi- 100 cudi.. Svakakvih ima ovde, bez problema pitaju i za popust od 500din, ili neku stvar traze upola jeftinije.. Po mom misljenju nema potrebe prodavati lepo ocuvane stvari koje su kao nove, ze neku smesnu cenu, to sam hiljadu puta rekla.. Kome se ovde ne svidja pravac second hand, pa birajte tamo do prekosutra ;) Jeste, ja prodavala bundicu za 2500 din, i napravim snizenje na 1500 din, i javlja se jedna clanica i pita 'moze za 800'? ali bas tim recima.
2016 12 23
pa dobro, ja o laganijim kardiganima i pricam. ali i teze stvari na primer. dok je jos moglo preporuceno da se salje u kesama, upakujes farmerke ili cizme ili nesto tesko u kesu i platis 127 ili 132, do 2kg, dok kod post expresa vec posle pola kile je 240. posle je i preporuceno poskupelo kad su uveli dodatno elektronsko pracenje, pre si mogao da biras hoces ili ne. ako placas pouzecem onda imas i tu dodatnu proviziju... slazem se da nema smisla puno ako se uplacuje u banci tj trebas ti i doci do te banke, cimati se trositi gorivo ili makar autobus za 20 dinara razlike. al ako imas elektronsko, svejedno ti je i koja je banka..
2016 12 24
1 2