Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Krpicama treba promena !

1.Predmeti stari i po dve godine 2.Kad hoces da kupis nesto cekas citavu vecnost odgovor 3. Treba bar broj telefona svakog clana da stoji jer je to jako vazno ako neko hitno nesto zeli da kupi 4.Cemu cuvanje predmeta blokiranih osoba
2016 12 27
Apsolutno se slazeeeeem ! :D
2016 12 27
po meni su predmeti stari i po dve god ok ako su i dalje u prodaji,ali cemu predmeti clanova koji se nisu logovali po dve godine? taman se ponadam kad ono mucak... po meni nalog bi trebao da se deaktivira automatski nakon nekoliko meseci,pa se opet aktivira ako se clanica uloguje
2016 12 27
Bas to je problem evo pitala sam pre 2 nedelje za desetak predmeta i nema odgovora, Posle 2 god stvar ne moze biti ista realno .
2016 12 27
I po meni su stariji predmeti ok jer ih i sama imam na profilu i i dalje su u istom stanju jer od kako ih stavim u oglase vise ih ne diram.
2016 12 27
Pa to je i jedini problem ;) Da su clanice aktivne, verovatno bi odgovorile (pogledaj na profilu kada je bio poslednji login). Istina da to frustrira, ali to je samo odeca. Ako su aktivne, a nisu odgovorile, to je vec druga problematika :) p.s. ako stvari ne nosis u medjuvremenu, operes pre/nakon slikanja, odlozis, povremeno izvetris, preperes-nema problema i da stoje neko vreme. U suprotnom, sta je sa dobrim delom clanica koje prodaju odecu staru 10 i vise godina?! Tipa crop-top, a to zapravo uprana majica na bretele proizvedena 2002. godine. Spram toga, oni predmeti koji stoje 2 godine na sajtu i za to vreme neupotrebljavani, a proizvedeni pre 3 cisto su zlato i itekako mogu biti isti :)
2016 12 27
Zavisi kako se stvari čuvaju, da li se nose za vreme oglašavanja, onda je tu materijal, proizvođač... Čitala sam na forumu da članica ima helanke svoje mame koje su super koliko sam razumela, čim je to njena mama nosila ona može sada to je ono što se nekad proizvodio kad je bio kvalitet i verujem da su bolje od ovih kineza koji su nam dostupni. Te dve stvari nikad neće biti iste. I nije isto ako prodaješ nešto a koristiš ga i nešto što opereš i upakujes lepo i održavas. Bar po mom mišljenju ne želim nikog da uvredim samo skrećem pažnju da sve staro 2 godine ne ide u isti koš. Ono što je za brigu to je kozmetika stara 2+ god. Pre par dana sam našla preparat za kosu korišćen otprilike je toliko na sajtu. U omiljenim imam parfeme koji se ne proizvode bar 4 god. Držim ih tu iz nostalgije i ljubavi prema tom brendu. Ali nekako bi prvo kozmetika koja je stara trebalo da se sredi bez obzira na to da li su članovi aktivni ili ne.
2016 12 27
I po meni su stariji predmeti ok jer ih i sama imam na profilu i i dalje su u istom stanju jer od kako ih stavim u oglase vise ih ne diram.
2016 12 27