Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SAVET I UPOZORENJE!!!

Htela sam ovih dana da kupim parfem ovde na sajtu... Neki kori je koriscen pa ga ostalo malo i prodaje se po povoljnim cenama od 1000 din-2000din. ... i slicno... Kod par kupaca gde sam nasla kod za originalnost, proverom na sajtu checkcosmetics sam videla da su neki od tih parfema proizvedeni cak 2010, dakle pre 7 godina... i takodje 2012 i slicno... Nasla sam preko 10 parfema koje bih kupila sa kodom koji proverim i sve isteklo... Ne razumem se bas da li parfem moze da traje vise od 3 godine, da li menja miris, postaje stetan i slicno... Ali eto ako neko kupuje, proveravajte rokove trajanja i originalnost. I ako je neko porucivao minijature zna li kakvo je sa njima stanje neka javi kakvo iskustvo... Ja bih pre nego sto kupim parfem da isprobam neke mirise pa bih zato te manje varijante, da vidim koji mi se najvise svidja.
2017 01 21
Hvala Olga na informacijama, nisam znala puno oko toga. Nisam sigurna nesto, kada sam videla sve to malo sam se smorila...
2017 01 21
Nema na cemu.
2017 01 21
Oko kozmetike ovde treba biti oprezan.Nije to komad garderobe vec nesto stokroz kozu ulazi u organizam.Kao lek.Ja sam jednom kupila puder kome je rok istekao ja mislim 5 godina pre moje kupovine.Kad sam ga otvorila smrdeo je da se ugusis.Clanica mi je tvrdila da je to neka neparfimisana organska kozmetika.Posle sam ga pronasla u gradu i naravno da ne smrdi.
2017 01 21
Podmladak, super sto si otvorila ovu temu, ja taj deo nisam uslikala za parfem koji sam skoro postavila,a sada sam i proverila kada je proizveden i jos koliko se moze koristiti..
2017 01 21
au....imala bih citav esej ali cu samo reci, nikad ne znas sta ces dobiti...od recimo 100 posto 15 je bilo da su provristali, top note krenule, neki skroz pokvareni....neki parfemi nemaju rok trajanja i to nije merilo ali ako imaju naravno da treba biti oprezan. sto kaze Olga, samo od proverenih ali i tada trazis da ti ne salju bez provere. uglavnom su gorki i uzasno zagisljivi kad se pokvare i to ne moze da se ne oseti iako ce te neki ubedjivati da im ne fali nista...ima svega..
2017 01 24
Bitno je kada je parfem otvoren, ne toliko kada je proizveden Na svakom kozmetickom proizvodu imate onu slicicu otvorene kutijice pored koje pise 12m,24m... E sad je pitanje koliko ce prodavac biti iskren povodom toga kada ga je kupio/otvorio Kupila sam preko sajta parfem proizveden 2008, bez ikakve mane Takodje od svog prodavca parfema od kog stalno kupujem (originali, u celofanu) vrlo cesto je godina proizvodnje 2010./2011.
2017 01 25