Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Preporuka za prajmer/bazu? :)

Treba mi prajmer za prosirene pore, a da nije the POREfessional :) Ako imate neki da preporucite koji je drogerijskog ranga, puno bi mi znacilo :)
2017 01 30
Maybelline baby skin instant pore eraser (zeleno pakovanje) :)
2017 01 30
> mmikalacki2: > Maybelline baby skin instant pore eraser (zeleno pakovanje) :) Gde moze da se nadje zeleno pakovanje :) Vidjala sam jedino plavo :")
2017 01 30
> Lukiickaa: > Treba mi prajmer za prosirene pore, a da nije the POREfessional :) > Ako imate neki da preporucite koji je drogerijskog ranga, puno bi mi znacilo :) Moja preporuka AURA i AVON (baza i fiksator), koji su skoro izvacili, odlican je, ja ga licno koristim, a i za klijente, jer se bavim profesionalnim sminkanjem... On je u spreju... :
2017 01 31
:") :") :") :")
2017 01 31
Devojke moje, ja ne znama da li je i kod vas takva situracija... ali ja gde god da udjem, gledam sta cu od sminke da kupim, a imam brdo... Mislim da je to bolest :') :') :') :')
2017 01 31
TanjicaVrednica, imam isti problem...bolujem od iste bolesti :) Što se tiče gore navedenih prajmera (imam ih naravno sve :) ), svi su na bazi silikona. Aura i Loreal su samo matirajući prajmeri, ne bih rekla da "peglaju" pore za razliku od Maybellina :)
2017 02 01
Hvala devojke na preporukama... Da, meni definitivno treba neki koji ,,pegla'' pore, narucila sam baby skin da isprobam, avon fiksator i loreal prajmer isto imam u planu :) Elem, ja kada krenem po hleb do marketa obavezo se vratim sa nekom sitnicom koja mi ne treba u zivotu, evo i ovde, obecam da necu ni pogledati makeup ali to nekako nesvesno radim :D
2017 02 01