Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ostavljanje negativnog utiska

Mogu li da dam clanici negativnu ocenu ako nismo ostvarile saradnju a zavlacila me je za rezervaciju za 1 predmet nedelju dana pa kao odustala od tog pa jos 5 dana za drugi predmet (a pritom nisu cifre od 3000 nego vece) i svaki put kad bi se pojavio jos neko zainteresovan, ja bih kontaktirala nju s pitanjem-da li sigurno uzima da znam zbog drugih clanica, oba je govorila da. Toliko me je zavlacila, uzgubila sam toliko potencijalnih kupaca a na kraju mi se 2 dana uopste ne javlja i ne odgovara na por. Da li je to dovoljan razlog za ostavljanje negativnog utiska?
2017 02 02
A, kako biste ovo ocenili??? Imala sam dogovor sa devojkom za razmenu, svaka da pošalje svoj paket i odmah plati poštarinu. Ja svoj šaljem 27.01. i plaćam poštarinu. Nju jurim pet dana da pošalje svoj,govori da nije prevarant i da je poslala!Paket mi stiže danas sa ne placenom postarinom postarinom. I tu sam platila jos 260 din. Pritom da devojka od 20 utisaka ima vec tri negativne zbog sličnih situacija!
2017 02 02
> sestreSG: > A, kako biste ovo ocenili??? Imala sam dogovor sa devojkom za razmenu, svaka da pošalje svoj paket i odmah plati poštarinu. Ja svoj šaljem 27.01. i plaćam poštarinu. Nju jurim pet dana da pošalje svoj,govori da nije prevarant i da je poslala!Paket mi stiže danas sa ne placenom postarinom postarinom. I tu sam platila jos 260 din. Pritom da devojka od 20 utisaka ima vec tri negativne zbog sličnih situacija! Cemu placanje postarine tako?Kad preuzmete svoj platite,takodje i ona.To je cist bezobrazluk.
2017 02 02
> malena035: > > sestreSG: > > A, kako biste ovo ocenili??? Imala sam dogovor sa devojkom za razmenu, svaka da pošalje svoj paket i odmah plati poštarinu. Ja svoj šaljem 27.01. i plaćam poštarinu. Nju jurim pet dana da pošalje svoj,govori da nije prevarant i da je poslala!Paket mi stiže danas sa ne placenom postarinom postarinom. I tu sam platila jos 260 din. Pritom da devojka od 20 utisaka ima vec tri negativne zbog sličnih situacija! > Cemu placanje postarine tako?Kad preuzmete svoj platite,takodje i ona.To je cist bezobrazluk. Tako je jeftinija postarina za obe.
2017 02 02
Postarina se izracunava na osnovu tezine paketa i vremena dostave, do 19h je jeftinije u odnosu na dostavu do 12h, ako se radi o PE. Ne znam kako je to jeftinije za obe ako se plati unapred, jer nema nikakve otkupnine, samo se placa cena dostave. Isto bi bilo i da plate kad im stigne paket, nego je clanicama verovatno komotniji nacin da se plati pri slanju. Ali, ipak je sigurnije da se plati paket kad stigne, jer eto, ima slucajeva kao sto je opisala clanica, placanje duplih postarina. Tu ima mesta za neutralni utisak.
2017 02 02
> Cemu placanje postarine tako?Kad preuzmete svoj platite,takodje i ona.To je cist bezobrazluk. Sve je stvar dogovora npr meni bas odgovara da platim odmah postarinu a paket moze da preuzme i neko od ukucana ako nisam ja tu :) Poslednje 3-4 saradnje su mi bile uspesne razmene, divne clanice, sve ispostovale dogovor :)
2017 02 02
Kako ocenjujete člana koji u opisu predmeta da jedne karakteristike, a ne dobijete to što piše. Predmet je Ok, lep može da se nosi, samo ne za tu prilku koja je navedena.
2017 02 03
Meni kad god je stizao paket i placala postarinu bez otkupnine pri preuzimanju iznosio je 195 din,zato sam uvek predlagala clanicama da svaka unapred i plati tih 150 din do 19h za paket do 0,5g.I nikad nije bilo problema do poslednjeg puta,uvek bi se ispostovale ali izuzeci vas pokolebaju.
2017 02 03
Meni kad god je stizao paket i placala postarinu bez otkupnine pri preuzimanju iznosio je 195 din,zato sam uvek predlagala clanicama da svaka unapred i plati tih 150 din do 19h za paket do 0,5g.I nikad nije bilo problema do poslednjeg puta,uvek bi se ispostovale ali izuzeci vas pokolebaju.
2017 02 03
> 80088: > Meni kad god je stizao paket i placala postarinu bez otkupnine pri preuzimanju iznosio je 195 din,zato sam uvek predlagala clanicama da svaka unapred i plati tih 150 din do 19h za paket do 0,5g.I nikad nije bilo problema do poslednjeg puta,uvek bi se ispostovale ali izuzeci vas pokolebaju. Ja ne znam kako si tako plaćala, ja plaćam tipa 150din po preuzimanju, isto kao kad plaćam pri slanju, jedino ako su nešto promenili u skorije vreme... Mislim, nije da ti ne verujem, samo mi je čudno. :)
2017 02 03