Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NA POKLON - RAZOČARENJE

Poklanjala sam dosta stvari, najviše za decu. Javila mi se članica sa željom da njoj poklonim. Sve stvari sam joj detaljno opisala, slikala i navela ako su imala neka oštećenja, čak sam i oštećenja slikala da bi videla , uglavnom su to bile neke sitnice, rekla je da joj sve odgovara da spakujem šta mogu. Spakovala sam joj sve i rekla sam joj da ću joj rado sve pokloniti i naglasila da po mojoj proceni paket ima više od 2 kg i da će poštarina biti 300din. Pitala sam je i za dan da li joj odgovara petak za slanje , složila se. Nakon slanja paketa više se nije logovala. Paket je stigao 18.2.u subotu u poštu u Obrenovcu, njoj je ostavljen izveštaj. U ponedeljak 20.2.paket je otpremljen u drugu poštu u Obrenovcu, zašto ne znam. Ja sam je kontaktirala sms porukom i zamolila je da paket preuzme da mi se ne vrati, na šta me je ona uveravala da se čula sa kurirom i da ce paket podici taj dan i da nije mogla ranije jer je radila. Paket nije podigla i ja sam joj juče poslala sms na koji nije odgovorila. Sad vidim da mi se paket vraća. Stvarno ne razumem ovaj postupak ...
2017 02 25
Bas bezveze , nekad i nase dobre namere nisu dovoljne :/
2017 02 25
.
2017 02 25
koja clanica je u pitanju?
2017 02 25
Neka Vam vrati pare od postarine, u protivnom zasluzuje negativnu.
2017 02 25
Negativnu sam ostavila, jer mi ne odgovara ni ovde ni na sms. Ukoliko uplati novac za poštarinu, u šta sumnjam, obrisaću negativnu.
2017 02 25
@MiraTinaLena baš mi je krivo jer znam koliko voliš da pomažeš i poklanjaš drugima. Stvarno svašta, te stvari je mogao da dobije neko kome je zaista potrebno i ko bi takav gest umeo da ceni! :|
2017 02 25
Sram je bilo,to su idioti kojima das prst a oni hoće ruku. Jos si trebala i poštarinu da platiš.
2017 02 25
Samo se tesi da se dobro,dobrim vraca.
2017 02 25
I meni se slicna situacija dogodila, takodje se vratio paket poslat na poklon, platila sam duplu postarinu i naravno da mi nije uplatila trosak postarine, dakle ovde je rizik i poklanjati garderobu.
2017 02 25
Da mi je iskreno rekla da nema novca za poštarinu platila bih joj, iako ni ja nemam za rasipanje, ali za toliko ne bih propala .
2017 02 25
> MiraTinaLena2: > Da mi je iskreno rekla da nema novca za poštarinu platila bih joj, iako ni ja nemam za rasipanje, ali za toliko ne bih propala . Znam da ste bas puno lepe garderobice poklanjali na forumu i svaka Vam cast na tome, imate veliko srce. Ovu clanicu znam iz teme kada joj je Irenicashock uvalila neko smece. Kako je nije sramota i da joj je iskrsnulo nesto trebala je nekoga angazovati za paket da preuzme, nadam se da ce imati toliko obraza da Vam uplati novac za te postarine. Sram je bilo.
2017 02 25
Ovo je zaista za svaku osudu.
2017 02 25
Stvarno ne mogu da razumem postupak,javila sam kolika će biti poštarina, ni u jednom trenutku nije rekla da je to problem. Pre tri dana sam joj poslala sms jer se nije logovala na sajt, lepo sam je zamolila da podigne paket jer ce mi se vratiti, rekla je da ne brinem sigurno će ga podići...i na kraju nije.
2017 02 25
Sledeci put stvari u kantu i mirna ti glava... Naravno, ima i postenih ljudi koji prihvate paket, i kojima zaista znaci taj poklon, ali eto naleti se i na takve na kakve si ti sad naletela, i kad imas jednom takvu situaciju dodje ti da vise nikad ne poklonis nikom nista..
2017 02 25
1 2