Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li sakupljate nesto?

Fascinantno! Ne skupljam nista, i sve cega imam vise od tri- cetiri ( zavisi sta, ne treba mi dva para cizama, al mi svakako treba mnogo vise vesa...), jedno ili dvoje leti u kantu... Ali bas nista. Dogodilo se jednom da je cerka mamine prijateljice, donela meni svoju kutiju puuuunuuuu salveta. Zavrsilo se tako sto je moja mama ostala da skuplja salvete, a ja sam posle 20ak godina to dala jednoj devojcici. Smetala mi je kutija, a i nepotrebna je. Mama na ivici suza, kao -pa ti to godinama skupljas... Skupljas ti, a ne ja, evo ti jedna obrisi slin...suze... Hahahahahha Uglavnom, lepo je znati da neko ima kolekciju, cega god, i da je upotpunjava i usavrsava. Mene u startu odbija, pppfffffff obaveza...- dovidjenja.
2017 02 28
Ja sakupljam knjige i notese. Luda sam za notesima i mislim da necu moci za tri zivota da ih ispisem,ali nema veze :D
2017 03 07
Ovo je vrlo lepa tema, zao mi je sto nije zazivela ise. Ja eto uvek pre nego sto posaljem paket gledam da neka ne skuplja nesto ovde , pa da joj upotpunim kolekciju poklonom, ali nesto ih nema :(
2017 03 12
Lepa tema. Stalno nešto sakupljam i skupljam - kao krtica. Svaštarim za sve pare. Ali od osnovne škole, kada sam dobila prvu babušku iz Rusije, "skupljam" babuške. Ko je moja generacija, zna. Dopisivali smo se sa devojčicama iz Rusije (ruski jezik je bio No.1 a zatim engleski). Tako smo ga valjda usavršavali. Ruskinje su ludele za našim žvakama ;) , tobleronama..... ja sam se navukla na babuške.... Periškaja Sveta, Elena, Lena.... Još uvek čuvam sva njihova pisma i poklončiće. Kasnije sam ih nabavljala iz raznik krajeva sveta (najviše iz Rusije) i sa buvljaka.
2017 05 14
Knjigeeee <3
2017 05 20
1 2