Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Usluge ulepšavanja /

Svilene trepavice, iskustva?

Da li je neko vec radio ? I da li neko moze da mi predlozi salon u Nisu :)
2017 03 13
Ja sam radila, bez neke velike potrebe jer imam bas duge trepavice, nego sam mislila kao taman ne moram da stavljam maskaru ujutru, skidam itd. Prestala sam posle par meseci iz vise razloga, prvo mi je dosadilo da gubim svake 3-4 nedelje po 2-3 sata na stavljanje. Smetale su mi dok sam sminkala oci, stavljala ajlajner i ostalo. Prvih nedelju dana izgleda vrh, al posle vec krenu da otpadaju, prave ti se rupe i nije to to. Maskaru iovako moram da stavljam na donje, da ne bi izgledalo vestacki. To je moje iskustvo, najbolje bi bilo da probas, pa vidi da li tebi to odgovara 😁
2017 03 17
Ja sam licno zavrsila za svilene trepavice i radim privatno u Novom Sad-u,preporucujem ih. One su mekane,nisu teške,prirodne su.Maskara ni ne treba, neće skratiti vaše prirodne trepavice niti ih prorediti.Ne treba neka preterana nega posle procedure. Jeste da procedura traje oko 3 h,u mnogim salonima cak ni ne stavljaju 100% na svaku vasu trepavicu vec 70 %,tj kako koji,ja recimo volim da stavim 100% jer je gusce,duze traje i musterija je zadovoljna.Posle prvih 24 sati moći ćete opet bez straha da uživate u tuširanju,plivanju,vežbama kao i ostalim svakodnevnim aktivnostima,bez ikakve promene u načinu života.Skidanje sminke mora biti nezno oko samih trepavica. Korekcija na 3-4 nedelje,ukoliko pozelite mozete ih skinuti kada god vama odgovara,za 5-8 min. Ne skode vasim trepavicama i nece odpasti i vase. Pozdrav i nadam se da sam pomogla.
2017 04 11
Takođe radim u Novom Sadu i devojke su oduševljene načinom na koji ja radim, a to je da izgleda prirodno i nenapadno. Svako voli drugačije, ja jednostavno ne želim da mi neko izađe iz salona sa ogromnim trepavicama i da izgleda plastično. Sve u svojim granicama normalne. Možete radove pogledati na FB: Nega i lepota Novi Sad, ili na Instagramu: nega_i_lepota_novi_sad :-)
2017 04 17