Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta se dešava sa članicama?????

Ne volim osobe ovde koje imaju preko 50 pozitivnih (i više) utisaka i da ti se jave da žele neku stvar uz razmenu od tebe pa te na kraju ispale. KULTURA I POŠTOVANJA NEMA OČIGLEDNO. Da makar javite da ste odustale od svega, a ne da ćutite...mogu komotno da ih imenujem ako zatreba. Ali stvarno nije lepo što se tako ponašaju. Ako ti se ipak ne sviđa moje stvari, slobodno reci da odustaješ od razmene! Hvala lepo.
2017 03 14
Pa dobro evo ja sam ovde nova, prodala sam artikal jednoj clanici i javila mi se da je zadovoljna ali utisak ne ostavlja, iako sam je lepo zamolila da ostavi utisak jer bi mi znacilo za buduce saradnje, ali ne nije. Nekome je to bas problem. A da nije bila zadovoljna robom verujem da ne bih morala da je napominjem za utiske. 😂
2017 03 14
Eeeh pa vise ima ovde takvih kupaca koji pitaju,traze popust i sve zivo i kad treba ostaviti podatke nestanu,verujem da to vise iznervira nego razmena. Mozda je zbog necega i dobro sto su odustale ja to tako gledam,jer postoji sansa da bi ste dobilk neku ostecenu i ispranu stvar za vasu novu i lepu,pa budite zahvalni. Jer kulturne i fine clanice koje su savesne se svakako jave a te sto se vise ne jave eto su nekulturne i nesavesne pa pitanje je i sta salju :) Tako da kontra draga moja,umesto besa raduj se veruj mi :)
2017 03 15
A sto se utisaka tice ja ostavim odmah nakon saradnje a ako meni ne ostave nakon dana ili dva lepo ga obrisem i gotovo :)
2017 03 15
Ja sam imala saradnju ostavila utisak, ja nisam dobila i ako sam poslala por da je sve okej i da razmenimo utiske. Ona nije ostavila a cesto je ulogovana i ja skinula moj
2017 03 16
Strašno! Što je najgore to su članice sa 60 poz.utisaka i na više...hajde da razumem one s 15, ali ovo :D mislim drage moje više je smešno postalo. :)
2017 03 16
Al' im je fora 😂 strašno me to nervira.izgleda da ću morati da počnem da ostavljam negativne utiske zbog toga. Sramota i bez kulture!
2017 03 19