Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta vam je smešno na sajtu?

> ValkyriaAstarte: > E, a sta to znaci, nisam upucena? Bas sam se pitala.. Kako opcija brisanja tema ne radi već dugo, pojedini autori istih naslov izmene u ///////// kako bi onemogućili ulazak, čitanje i komentarisanje teme. 80% tih //////// tema su nastale iz razloga što autor nije u pravu te ne ostavlja da se vidi njegova greška, ne može da prihvati tuđe mišljenje različito od njegovog ili je počeo da pljuje pa mu se ostali nisu pridružili. Ipak, Google sve pamti. Ili makar većinu upamti. :")
2017 04 02
Smejem se clanicama koje postave obucu prljavu tj .neopranu i ne ociscenu i jos napisu u ekstra stanju kao nove :") ,gde to moze biti novo ...
2017 04 03
Smesno je kad u temi "trazim" procitam tipa- trazim to i to, novo ili kao novo, bez ostecenja bez ovoga onoga i po ceni, recimo, do 500din.. :s haha ma vazi, to nema ni u second hand-u, sta smo mi ovde dobre vile, pa cu sada novu stvar bukvalno da poklanjam nekome.. Razumem da svako zeli da kupi po sto nizoj ceni, ali budimo malo i realni.. I mislim da polovina tih sto kao nesto "traze" zapravo i ne nadju ili im ne treba nego se na neki nacin reklamiraju... Cast izuzecima koji stvarno preko te teme nadju i kupe nesto..
2017 04 03
> PrincessX: > > ValkyriaAstarte: > > E, a sta to znaci, nisam upucena? Bas sam se pitala.. > Kako opcija brisanja tema ne radi već dugo, pojedini autori istih naslov izmene u ///////// kako bi onemogućili ulazak, čitanje i komentarisanje teme. > 80% tih //////// tema su nastale iz razloga što autor nije u pravu te ne ostavlja da se vidi njegova greška, ne može da prihvati tuđe mišljenje različito od njegovog ili je počeo da pljuje pa mu se ostali nisu pridružili. Ipak, Google sve pamti. Ili makar većinu upamti. :") Ahaaaaa... Sad mi je jasno. Hvala na info. A na konto ovog drugog, I see what you did there. :)
2017 04 04
> ValkyriaAstarte: > Ahaaaaa... Sad mi je jasno. Hvala na info. A na konto ovog drugog, I see what you did there. :) :D 👍
2017 04 05
Meni je recimo jako smesno, ali ipak vise iritantno kada posaljem upit za neku stvar i clanica mi napise, ako kupite sutra moze po nizoj ceni.. Kao da je ovaj sajt trzni centar i da je bas sutra shopping day i vazi popust samo sutra x-)
2017 04 07
meni je smesno kada stave fotografiju sa interneta, koja je samo nalik na ono sto se zaista prodaje :)
2017 04 07
A cesce nije ni nalik. :)
2017 04 12
Ne znam...prvo sam bila u šoku, a sad mi je smešno... Ima ona tema za poklanjanje, gde sam okačila par stvari koje nisu kod mene na profilu, ali ih poklanjam... Javi se članica i traže oštečene farmerke, ja napišem nisu oštećene, samo treba dugme da se sredi, inače i sama je pitala za veličinu koja joj odgovara-ja napišem ok, dajte mi adresu, a ako ste zainteresovani mogu Vam pokloniti i neke majice i koješta ili samo farke, kako odlučite. Uslov je da platite samo poštarinu. Ona mi odgovori-to mi ne odgovara. Ja u šoku. Pozdravim je, napišem da mi ništa nije jasno (to što je tražila htela sam da joj pošaljem, pa i više ako želi)i da ne želim u dalju diskusiju da ulazim jer kucakamo danima. A nisam voljna da kuckam s nekim radi kuckanja.
2017 06 15
1 2