Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Vestacke svilene trepavice, jel ima neko iskustva??

Da li je tacno da od njih opadaju vase prirodne i da je stetno za oci??!?!??!
2017 03 30
Ne opadaju prirodne više od njih, opadaju kako i inače opadaju. Nema štetnog dejstva na oči, jer nisu u kontaktu sa očima, već se svilena dlaka lepi za koren tvoje dlake, pa koliko su tvoje štetne za oči toliko su i svilene :D Korekcija se radi na svake 4 nedelje (bar ja tako). Zadovoljna sam, ne stavljam više maskaru, moje prirodne trepavice su sasvim prosečne dužine i gustine, ali uz svilene deluju duže i daju neki akcenat očima, efektnije od bilo kakve šminke. Korekcija traje oko sat vremena inače.
2017 03 31
Složila bih se sa astroRZ, ja imam svoj salončić u kojem, između ostalog, radim i svilene trepavice, a devojke i žene koje dolaze obično kažu kako su se spasile od jutarnjeg šminkanja za posao, školu, fakultet... Tako da, ukoliko se lepo održavaju, tj.ne čupaju, ne stavlja se maskara, rasčešljavate ih svaki dan, traju dosta dugo i sasvim lepo izgledaju i nakon 3-4 nedelje kad dolazi vreme za ili korekciju ili kompletno skidanje :)
2017 03 31
Ja sam za njih uvek, ako je neko stručan da ih stavi. Danas na žalost ih rade svi ali nisu svi stručni. Umesto prirodne dlake i kvalitetnog lepka koriste kineske sintetičke. Prave trepavice tj svilene su od nerca, tj te su najkvalitetnije . Lepak se mora imati i za osetljive oči, a ne jednim lepkom lepiti svakome . Dosta zavisi i od održavanja istih, ne vode devojke računa pa im i ne traju dugo. Ja radim tehniku dlaka na dlaku i koristim kvalitetne trepavice. I volim gušće 4D, 5D,6D ali to je sve stvar ukusa.... Probaj od jednog puta ti neće ništa faliti, češljaj ih četkicom od maskare(čistom naravno)... I ne čačkaju ih ne trljaju tuferima, peškirima puno i bićeš prezadovoljna
2017 03 31