Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SAVET! Da li je za negativnu ocenu!?

> LoolaA: > Zao mi je zao sto ti se ovo desilo :( stvari su zaista u losem stanju.. :( > A rdja moze nastati od susilice za ves :/ meni se to desilo na jednoj bluzici, jer je farba na susilici bila ogrebana a ja je bas tu zakacila jer nisam videla.. samo sam promenila susilicu :D I sada pazim kako kacim stvari :) Da u pravu si, toga se nisam ni setila... Svakako da se desava, to ne osporavam, samo treba napomenuti 😘
2017 04 04
> Ivanamand: > Kako se uopšte hvata rdja na tkanini???? Pa nastaje ako je tkanina recimo vlazna i dugo u dodiru sa nekim nitnama, cibzarima, metalnim delovima i onda jednostavno se to preslika na tkaninu
2017 04 04
> PINAKOLADA: > > Ivanamand: > > Kako se uopšte hvata rdja na tkanini???? > Pa nastaje ako je tkanina recimo vlazna i dugo u dodiru sa nekim nitnama, cibzarima, metalnim delovima i onda jednostavno > se to preslika na tkaninu Hvala na objašnjenjima,možda je glupo pitanje ali mi se (od svih ostalih "nezgoda" u vidu čupkica i sl. koje naravno jesu) to nije desilo nikad na odeći,pa me zaista interesovalo kako do toga dolazi :/
2017 04 04
1 2