Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OPREZ! TOLIKO O HELENI DEVIC I AFRODITI40

E pa da se oglasim i ja prvi put u ovakvoj temi. . Prvo rec je o zameni stvari. . Drugo menjale smo se za CRVENU SATENSKU SUKNJU i CRVENE SATENSKE PANTALONE moje stvari a ona je meni trebala da posalje tri majce nije ni bitno uopste. . Svako je platio svoju postarinu kad je slao. . . Trece ona je podigla paket stvari su joj kaze super, ja nisam podigla paket jer nisam bila u gradu i rekla sam joj da nije bitno uopste frka oko tih majci kad joj se vrati paket ne mora ni da ga podize ostace u posti kod nje i to je to. . E posto me doticna Helena Devic priljavila na Fb za to sto joj se vraca paket, koji je ionako bio namenjen meni jer je razmena u pitanju ja sam joj trazila da mi vrati moju garderobu i rekla joj da cu platiti svu postarinu i moju i njenu ona odbija da mi vrati garderobu i napada me i ovde i na Fb. . A trazila sam joj garderobu samo zato sto je bezobrazna, nista drugo! Digla zena paniku zato sto joj se vraca paket stvari koji je bio namenjen meni, aman ljudi! Ne mora da ga podize i da placa postarinu ako ne zeli te stvari. . Moju garderobu je dobila, ne razumem oko cega drami!
2017 05 21
KO JE OVDE LUUUUD?
2017 05 21
.
2017 05 21
;
2017 05 21
Cekaj i sta tu ima da se vidi u tim porukama?
2017 05 22
Daj ti meni poruke gde se spominje suknja i pantalone
2017 05 22
To mene zanima
2017 05 22
Ubedjujes me da sam joj poslala nesto sto i nemam devojko. . A ona zna sta je dobila u paketu, a ima i slike na viberu od moje satenske suknje i satenskih pantalona
2017 05 22
.
2017 05 22
.
2017 05 29
.
2017 05 29
.
2017 05 29