Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Admin nije fer

Znaci i ovde imaju te prevare 15.000 dinara , kupis iphone dobijes wellnes keks i te gadosti ljudi ? :(
2017 05 24
> lokibg: > > 11Ivana11: > > I ja sam skoro bila blokirana jer sam u jednom danu 2x otvorila temu da trazim nesto u podforum "trazim" ... :| > Uuuuuuu nema šta, to je pravi kriminal na ovom sajtu! Kako li spavaš noću, ali srećom imao je ko to brže bolje da primeti i da te prijavi hahahahaa :') :') :') :') :') :') :') > Bitno da je članica koja je prevarila devojku za 15.000din "čekala" na blok dovoljno dugo da je stigla da ojadi još jednu! :@ Ali, to je prava sitnica naspram ovih vaših grehova..... Pa Loki sta da ti kazem kad me izgleda ovde "uhode" ,:( jako mi je zao sto sam u 24h dva x morala traziti nesto, ne pade mi odmah na pamet da sam mogla sve u jednu temu "strpati" :| al eto "srecom" ima ko da proprati nas "prestupnike"
2017 05 24
> valentina884: > Znaci i ovde imaju te prevare 15.000 dinara , kupis iphone dobijes wellnes keks i te gadosti ljudi ? :( a ovde su znali i krompire umesto stvari da salju , tuzno ali istinito :s
2017 05 24
Ja sam pre nedelju dana sa onog sajta lalafo narucila patike nove decije dobila jednu staru smrdljivu patiku :( Poludela sam , ajde i zbog novca, ali vise zbog toga sto te neko pravi majmunom , i dzabe evo ga sada trosi verovatno tih 3500 dinara sto sam mu poslala .
2017 05 24
> valentina884: > Ja sam pre nedelju dana sa onog sajta lalafo narucila patike nove decije dobila jednu staru smrdljivu patiku :( Poludela sam , ajde i zbog novca, ali vise zbog toga sto te neko pravi majmunom , i dzabe evo ga sada trosi verovatno tih 3500 dinara sto sam mu poslala . Zato na Lalafo-u OBAVEZNO prvo uplata pa slanje pa po cenu i da ne prodam . I jeste ,zbog novca je . Nikome ne pada novac sa grana takodje prave budalu od korisnika .
2017 05 24
Carapice ,zao mi je zbog toga sto ti se dogodilo . Iskreno se nadam pozitivnom ishodu . <3
2017 05 24
Kada sam napravila prvi nalog ovde i postavila nekoliko oglasa nakon jedne noci sam bila blokirana. Nisam znala zasto. Nakon toga i drugi put isto. Ovo mi je 3. nalog. Da napomenem da nisam koristila slike sa interneta niti bilo sta sto je van pravila. Secam se da sam usla i videla nekoliko poruka, a ja ni na jednu nisam mogla da odgovorim i onda sam skontala da sam blokirana.
2017 05 24
Strasno cega sve ovde ima a da nije blokirano!!! A blokiraju se clanice koje su fer. Pritom bih ja blokirala neljubazne clanice pogotovo one koje kliknu na premdet i napisu samo: Razmena. Pa majku mu kazi Cao, dobro vece, podne, noc, zora, jutro. Gde su znakovi interpunkcije, gde je kultura. Iako znam da je nemoguce to blokirati ja bih blokirala da nikad ne mogu vise poruku da mi posalju.
2017 05 25
> helenaborak: > Strasno cega sve ovde ima a da nije blokirano!!! A blokiraju se clanice koje su fer. Pritom bih ja blokirala neljubazne clanice pogotovo one koje kliknu na premdet i napisu samo: Razmena. Pa majku mu kazi Cao, dobro vece, podne, noc, zora, jutro. Gde su znakovi interpunkcije, gde je kultura. Iako znam da je nemoguce to blokirati ja bih blokirala da nikad ne mogu vise poruku da mi posalju. Slažem se sa tobom, neke su kao sa kuke i kanapa. Pa da se kulturno obrate je za njih nuklearna fizika. Misle da se to maže na leba.. A najluđe su mi one što zakače sliku neku ni nalik predmetu koji prodaju. Po meni carica nije trebala biti blokirana, pa i da je pogrešila mnogo većih propusta ovde ima..
2017 05 25
Hvala vam devojke što ste me podržale, najpre sam htela ovu temu da otvorim i vidim vaše vase misljenje o tome. Drago mi je sto su se javile i članice koje su bile blokirane , sada znam da je to najnormalnije stvar ovde na sajtu nekog blokirati jer je tražio nešto dva puta u danu ili je pogrešio jednom podforum . Lust , ja necu nikoga da molim da mene odblokira, niti se ljutim na nju, samo smatram da je nefer, prvenstveno je nefer što mi nije poslala temu koju sam otvorila za reklamiranje.. evo ja se iskreno ne sećam ni da sam tu temu otvorila, niti to liči na mene . No, nema veze. U ovoj državi nema nikakvog zakona, pa što bi imalo na jednom sajtu zato se i ne opterećujem mnogo.
2017 05 25
A o komercijalnoj prodaji tek ne vredi pričati.
2017 05 25
Capi kako zelis, nije u redu da neko jednom pogresi i odmah bude sankcionisan a neko konstanto krsi pravila i provlaci se, tako je to uvek bilo i uvek ce biti... Na zalost. Podrska za tebe, ti si super devojka 😚
2017 05 25
Lust , hvala ti puno! I hvala svim članicama koje su me podržale ! 😚 to mi je iskreno i bilo najbitnije.. Drago mi je što znate da nisam neko ko se bavi reklamiranjem i sličnim stvarima, nadam se da ce na kraju biti sve u redu. I da ce na sajtu biti sankcionisani ljudi koji su to stvarno zaslužili i da se neće zakon primenjivati na najslabijima.
2017 05 25
1 2