Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Koja je poenta...?

Nisam sigurna pa moram da pitam... Na desetine clanica okaci danas jedan predmet i onda za 5 dana isti taj predmet ponovo, koja je svrha toga? Da bi vise ljudi primetilo ili? Usla sam na dva profila danas i od 10 predmeta, 4 su ustvari jedan isti predmet :D Da li to uopste "sme" da se radi, pa ajde onda svi da stavljamo jednu suknju po stoti put, mozda budemo primecene x-)
2017 06 16
Da ,da bi predmet ponovo prosao kroz pocetak liste ubacenih predmeta i da bi bio vidjen . To je dozvoljeno da se radi ali se MORA obrisati prethodni isti takav ,bez obzira koliko ima ''lajkova '' . Nije dozvoljeno ponavljati isti oglas na profilu .
2017 06 16
Jedna clanice je odbila razmenu pod izgovorom kako ima previse stvari...Bila sam slobodna da primetim da joj se svaki predmet ponavlja ni manje ni vise nego po 5 puta...pa joj se cini da ima previse :P
2017 06 19
TheCatKiller 😂😂😂😂😂 E poštenije mi je da kaže neću razmenu samo prodajem i kupujem a te fore joću da se otarasim imam previše stvari ma daj baš nka m uvedi da ništa vaš be kupuje kada proda makar u prodavnici. Ja prodajem višak stvari ali kupujem ono što mi treba neću sigurno nositi deset god jedno isto. 😂
2017 06 21
Pa to..zavlacenje bez preke potrebe...ovde smo da kupimo nesto,napravimo dobru trampu...u mom slucaju i neka nova prijateljstva...samo pozitivno,bez drndanja 8-)
2017 06 23