Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Hitno mi treba savet

Farbala sam se u crveno, vec godinu dana se tako farbam...Ali mnogo mi ostecuje kosu, jer se redovno farbam. Zanima me kako da se vratim na staro (braon) Pokusala sam sa cokoladnom farbom, ali ne pomaze... [:vrtoglav]
2013 07 31
Moj savet je da probas kanom ili da u braon farbu dodas pola kasicice crne boje...
2013 07 31
prvo peri kosu shamponom protiv peruti shto duze, da bi sprala shto vishe crvene, pa onda tek braon farba [:keziti] ili nadji skidac boje, pa se posle njega farbaj normalnom braon [:keziti]
2013 07 31
Postoje skidači farbe,ali oni oštećuju kosu. Ono što bih ti ja preporučila je da nabaviš Preparat SERVER-sistem 1 i 2 BLACK Lako se menja boja bez pogađanja prirodnog pigmenta i napadanja oksidiranog dela.Ne oštećuje kosu.Boja se uklanja sa 2-3 nanošenja.Ne sadržiskidač boje ni amonijak.Svako nanošenje traje 15-20 minuta i skida 2-3 tona farbe.NE SME se koristiti jedino na kosi tretiranoj kanom [:osmeh]
2013 07 31
Ja sam se prvo ofarbala u plavo (ne blans, ali svetlom plavom), ponovila naredni mesec, i izvuklo mi nesto slicno prirodnoj smedjkastoj i onda sam se prefarbala mlecnom cokoladom i od tada nemam problem [:osmeh] A farbala sam se u crveno i ridje godinama. Kana ni slucajno ako ne zelis crveni odsjaj, i kanu sam imala [:smejati]
2013 07 31
Proizvođač je BLACK professional line hair colour remover
2013 07 31
Nakon farbanja kanom,sledece farbanje farbom bice braon,ne pricam u prazno,radila sam u Alexandar timu...Bgd..
2013 07 31
A koju ste kanu koristili?
2013 07 31
Probala sam privatno farbanje na taj nacin,tamo nisam farbala kanom ali sam to isto naucila.Moze da proba bilo kojom kanom,moje misljenje je da je samo ona plava bugarska,ne znam kako se zove,losa...
2013 07 31
I da dodam da sam protivnik tolikih ostecenja zarad boje pa skidace ne bih savetovala,stavi sedam cedjenih limuna na glavu i drzi 1.5 sati-isti ces efekat dobiti..
2013 07 31
Ja kad sam izlazila iz crne, skidac mi nista nije pomogao, a uzela sam jedan od skupjih, tako da ga ni ja ne savetuje,. Sve kane osim jedne Ajurvedine na nasem tzistu su mesavine sa hemijskim elementima, sto znaci da nisu prave kane, cista biljka, vec neki hibridi- i zato cesto s kanom bude opadanja kose, przenja kad se prefarba i slicnih nuspojava- nisu zagarantovane ali postoje mogucnosti- a svakako nemaju blagotvorne efekte kao sto ima prava kana. Ako neko hoce da se kanira, toplo preporucujem tu Ajurvedinu, zaista je nesto posebno, ne moze da se poredi s ostalim fus izdanjima... 100% cisti prah biljke :)
2013 07 31
ivana72 Gde bih mogla da nabavim to? [:osmeh]
2013 07 31
violetpixie,ja verujem da si 100 % u pravu sto se kvaliteta kana tice,samo kazem na osnovu svog iskustva...I ja sam prelazila iz crne u plavu i to je u svakom slucaju,sta god se koristi samounistenje...
2013 07 31
Raspitaću se i javim,neki profesionalni saloni u BG imaju Pitaću fizerku koja se kreće po takmičenjima i javim ti,ako saznam i cenu javim ti [:poljubac]
2013 07 31
Vazi, bas si ljubazna. [:poljubac] tj sve ste ljubazne [:poljubac] Raspitaj se i za cenu... [:osmeh] [:lepota]
2013 07 31