Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Trazim neke lepe lake recepte!

Trazim neke lepe lake recepte koji ukljucuju piletinu :D
2017 09 10
Izdinstati praziluk pa dodati papriku na štapiće. Onda belo meso na kockice. Kad je pri kraju izmrvljeni slani kikiriki i kad skines sa vatre kiselu pavlaku i izmesati. 1 praziluk. 3 paprike zavisi od veličine. Belo po zelji manje ili vece. Kikiriki oko 200gr. Pavlaku 2 kasike.
2017 09 10
Moze isto sve sem kikirikija. Praziluk paprika meso. Onda paradajz na kockice i pavlaku za kuvanje i da se zgusne. Mi oba jedemo uz testeninu.
2017 09 10
Ili batake ili krilca uvaljati u smesu med i kurkuma. Ili med i pivo. Pa pržiti u ulju.
2017 09 10
:-)
2017 09 10
obaris spagete,piletinu skuvas kad je kuvana iscapkas ili iseckas. izdinstas luk i pecurke,dodas tu piletinu,zacinis po ukusu vegete origano dodas pavlaku za kuvanje i stavis to ostavis na tihoj vatri da prokrcka...ubacis skuvanje spagete i posluzis uz neko belo vino .. mozes staviti parmezan preko kad serviras :") :") :")
2017 09 12
> Sanja0701: > obaris spagete,piletinu skuvas kad je kuvana iscapkas ili iseckas. izdinstas luk i pecurke,dodas tu piletinu,zacinis po ukusu vegete origano dodas pavlaku za kuvanje i stavis to ostavis na tihoj vatri da prokrcka...ubacis skuvanje spagete i posluzis uz neko belo vino .. mozes staviti parmezan preko kad serviras :") :") :") Njami
2017 09 12
☺️☺️☺️☺️
2017 09 13
Piletina sa medom i susamom soja sos – 4 - 5 kašika senf – 1 kašika sok od limuna – 2 kašike med – 1 kašika kari biber so susam – 20 - 30 g Batake ,krilca ili belo na kockice iseci Sos napraviti od gore navedenih zacina namazati piletinu i peci u rerni na 200 stepeni povremeno mazuci sos i peci dok ne dobije lepu zlatnu boju :) Moze se isto tako grilovati u tiganju pa u tiganju dodati med senf soja sos i susam i dinstati dok ne upije sve i ne dobije zlatnu boju. Jos je lepse kada meso odstoji noc u tom sosu. Prijatno ;)
2017 09 13
Odlicno ide sa pirincem
2017 09 13
imas i u radnji onaj gotov sos od 4 sira pa kad izgrilujes file pileci prelijes sa sosom i zapeces u rerni predobro je. Isto tako mozes sama napraviti piletinu sa 4 sira a da ne bacas pare na gorgonzolu i ostale skue sireve samo pomesas pavlaku za kuvanje obican kackavalj i zdenku prelijes grilovani file i posluzis uz pomfrit ;) IZvinjavam se ako sam dosadna ali jela sa piletinom su mi omiljena pa mi je naisla inspiracija :)
2017 09 13
Fino, fino.... zapisujem! Dajte jos! :)
2017 09 13
Pileca prsa izgrilovati na tiganju kada je gotovo staviti luk i beli luk ko voli dinstati,zatim dodati narendanu tikvicu i zajedno dinstati. Dodati pavlake za kuvanje so,biber ,i zacine po zelji. Ko voli gusci sos manje pavlake ili ostaviti duze da se krcka dok se ne zgusne. Posluziti sa grilovanom piletinom :) bon apetit ;)
2017 09 13
a kad smo kod jabuka, mozes i da pobacas u pleh batkove i karabatkove (ili svinjsko, a mozes i oba istovremeno, ne skodi), i okolo luk na kolutove, jabuke na kriske, pecurke manje samo odvojis kapice od stopice, limun na kriske s korom, stagod od zacina i travcica pospes... mozes prvo malo sa folijom da se obari pa posle skines... divotica....
2017 09 14
Imate neki recept za ricecooker?
2017 09 14
1 2