Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

hajde da prestanemo...

Hajde da prestanemo da postavljamo nove i nove teme o tome sta nas nervira i kako smo razocarane itd itd. Lepo ako nas neko izneveri ili prevari, postavimo link njegovog profila na crnu listu ili eventualno napravimo novu temu. Otvaranje novih tema sa istom pricom vise ne vodi nikuda. Svaka od nas je otvorila novu temu sa pricom kako nas nesto nervira i sada se te teme vec ponavljaju po ko zna koji put, da prosto forum vise ne moze da se prati. Ja sam resila da unesem malo pozitive. Dajte da pricamo o tome gde se u srbiji mogu naci popusti, gde mozemo kupiti nesto kvalitetno, iznosimo utiske o modi i krpicama, a ne samo da sirimo negativu energiju jer nema nikakvog efekta, ocigledno. 😅
2017 10 16
x
2017 10 16
Potpuno se slazem devojke! Ja cak i kad komentarisem takve teme trudim se da budem pozitivna. Sto kazu: "Kako zracis tako i privlacis", a mislim da sve zelimo da privucemo dobre kupce sa kojima je saradnja uzivanje, a ne mucenje. Zato SAMO POZITIVNO :")
2017 10 19
.
2017 10 19
x
2017 10 20
.
2017 10 20
Mene niko hvala bogu nije ni izneverio ni prevario. Ali stvarno dokle ide bezobrazluk. Postavila sma patike polovne i slikala nedostatke na njima i cena je mizerna 700 don mislim nije bi strašno to što je oguljeno. I devojka koja nema ni jednu ocenu i prazan joj garderober traži mi još slika i ja pošaljem nekoliko i opet traži ali ovaj pit precizno ja slikam tri slike i ona kaže jel ti to pocepano. Ja kažem oguljeno ali nije strašno, naglasila sma da su polovne i zato je ova cena i sve slikala. A ona meni posle sto slika kaže pa jedno je polovno a drugo pocepano. Ja u šoku. A već se to videlo na prvoj fotki na oglasu. Došlo mi da je oteram u p.m. Ako ti odgovara kupi ako ne ko te šiša traži dalje... Stvarno sa nekim ljudima moraš da budeš drzak.
2017 11 03