Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POTENCIJALNA PREVARA

Drage devojke, evo da vam iznesem slucaj od veceras koji se desio licno meni. Clanica pod nadimkom Guess75 (prati 0, prati je 0), ) utisaka, po svemu sudeci jako nov profil. Devojka (?!), mi je nekoliko dana za redom pisala poruke da zeli crne C&A pantalone od eko-koze, velicina 40, koje se i dalje mogu videti na mom profilu. Posle njenih nekoliko poruka da li su iste prodate, odgovorila sam da nisu. Pored dodatnih merenja koje je trazila, odlucila se na kupovinu i trazila da joj posaljem pouzecem. Pogledala sam, videla da je nova, ali rekoh, pa sta sad, ajde, nisam valjda ja te srece :D Al ne lezi vraze :D
2017 11 03
Ne mogu da gresim dusu, podigla je paket, sutra mi stize mojih 800 dinara, ali devojka ili ima neki problem u glavi ili je ovo klasican primer pokusaja da me nasamari i dobije nove pantalone za dzabe. Ja vama prepricavam kako mozda neko ne bi bio nasamaren, a printscreen-ove nase komunikacije uvek mogu da postavim po potrebi :) Dakle, ja poslala kao sto je doticna trazila u ponedeljak, posiljku je primila tek danas (cetvrtak). A onda se veceras javlja doticna sa porukom - "Draga pa ovo nisu pantalone koje sam ja narucila, ovo su svilene svecane pantalone".
2017 11 03
...Sacuvaj i sakloni...na sta su sve ljudi spremni...odmah u crnu listu! Svaka cast na istrajnosti i cvrstom stavu!
2017 11 03
Oh, htela sam da editujem poruku i izbrisem licne podatke doticne posle sugestije jedne od clanica ali sam nesto zabrljala :D
2017 11 03
Ode deo teksta koji su napisati opet - Dakle, devojka je probala da me nasamari tako sto je slikala neke druge pantalone (ne moje) koje sam poslala, uz moju kesu i listic iz poste govoreci da je to dobila od mene a pritom na tim istim pantalonama pise broj 36 i neka Lindex marka :D A ja joj poslala crne, eko koza, C&A :D Kada sam jojs krenula paznju da to nisu pantalone koje sam joj poslala i da znam dobro sta sam poslala ona kaze - popgresila sam pantalone. Okej, desava se, covek gresi ;) zatim uslikala neke nogavice sa koncima (ne cele pantalone) i kaze ovo si mi poslala - trulo je :D rekoh, vazi, neka su trule a jos im visi kesica sa rezervnim drikerima. Ocigledno je zelela da ih "vrati" meni tj da mi vrati njene neke isfronclane a moje zadrzi uz to da joj vratim novac i ona dobije nove pantalone za DZ. eto, to je sazetak price, pazite se devojke. U pitanju je Danijela Radujkov iz Novog Sada, profil Guess75 (0 utisaka, 0 prati). *licne podatke sam izbrisala kao sto rekoh nakon savetovanja jedne clanice, ako neko zeli mozda da uporedi sebe radi, rado cu podeliti u privatnoj poruci.
2017 11 03
> BabyPink: > ...Sacuvaj i sakloni...na sta su sve ljudi spremni...odmah u crnu listu! Svaka cast na istrajnosti i cvrstom stavu! Ima nas svakakvih :D
2017 11 03
> AnaMarijaDjuric: > > BabyPink: > > ...Sacuvaj i sakloni...na sta su sve ljudi spremni...odmah u crnu listu! Svaka cast na istrajnosti i cvrstom stavu! > Ima nas svakakvih :D Mislis ima IH svakakvih . :D
2017 11 03