Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk ili sta...??

Prosto neko ima svoja pravila i ne zeli da radi rezervacije i to je njeno pravo. A vala vise ih ni ja raditi necu jer zbog takvih koje uzimaju 100 % ja sam mnogo kupaca odbila i sada mi predmeti stoje neprodati. Ne vidim sta tu ima dq vam smeta. Dzabe sve pozitivne ocene kada yoliko negativnih ocigledno sa razlogom ima tu
2017 11 11
> akica45: > > Rafaelo: > > Nije htela da ti proda jer imaš negativne zbog nepreuzimanja paketa. > Da, imam, a sta je sa pozitivnim? Mogla je da mi ponudi prvo uplatu, jer mislim da ima oko 20-tak pozitivih a i na profilu mislim da pise prvo uplata pa slanje.. zato sam i pitala da li moze 3 dana rez Ne verujem da bi bio problem da si htela odmah da uplatiš, ovako pošto utisci baš i ne govore u prilog tvojoj odgovornosti i poštovanju dogovora logično je što ti nije verovala - nemaš prava da se ljutiš ;)
2017 11 11
> andres: > Kada ti se nesto ne da da kupis, onda ne forsiraj.... nisi kupila i kvit!.... Nikad se ne zna zasto je to dobro!.... :) > Imas pozitivne... imas nesto negativnih..... u sustini nebitno :) > Ni meni ovde nisu hteli da prodaju neke stvari; kad bolje razmislim...... oni su na gubitku ;) jer ce im predmeti jos dugo, dugo smrdeti u ormanu i na kraju biti baceni ;) > Bilo bi dobro da se stavi tacka i na ovu temu; jer nikuda nevodi :) Ti si pravo osveženje ovde
2017 11 11
> andres: > Kada ti se nesto ne da da kupis, onda ne forsiraj.... nisi kupila i kvit!.... Nikad se ne zna zasto je to dobro!.... :) > Imas pozitivne... imas nesto negativnih..... u sustini nebitno :) > Ni meni ovde nisu hteli da prodaju neke stvari; kad bolje razmislim...... oni su na gubitku ;) jer ce im predmeti jos dugo, dugo smrdeti u ormanu i na kraju biti baceni ;) > Bilo bi dobro da se stavi tacka i na ovu temu; jer nikuda nevodi :) Bravo! 👌👏👏👏
2017 11 12
1 2