Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

U cemu je fora?

Ukucam u pretrazi -kardigan- i tako listam i gledam i naidjem na jedan lep, ok je i cena, nedavno postavljen...ajde da ga stavim na listu omiljenih...kad ono 100 lajkova vec ima...pogledam dole, kad ono 2367 pregleda!!! Znaci toliko puta izlistan, pristupacan sto se tice para i toliko omiljen.. a i dalje...neprodat :(
2017 11 20
Nema narod pare.
2017 11 20
Nisu pare u pitanju,ne ma pravila,nikakva analiza na krpicama više ne pomaže :) :') :')
2017 11 20
I ja mislim da je prvenstveno novac u pitanju, tipa neka ga u "omiljenim" pa mozda vremenom kupim.....
2017 11 20
ili pošto ima toliko lajkova, jednostavno stoji kao mamac i za reklamu na profilu, a on prodat odavno..? Ne govorim da je tako i u ovom slučaju ali videli smo to mnogo puta
2017 11 20
> violetrose: > ili pošto ima toliko lajkova, jednostavno stoji kao mamac i za reklamu na profilu, a on prodat odavno..? Ne govorim da je tako i u ovom slučaju ali videli smo to mnogo puta upravo tako, nazalost...
2017 11 20
Nema ovde pravila...neke stvari koje su ok i niske cene ne prodaju se,a neke koje su skuplje odu za cas :-)
2017 11 20
> joki.koki: > Nema ovde pravila...neke stvari koje su ok i niske cene ne prodaju se,a neke koje su skuplje odu za cas :-) Upravo tako joki.koki.. Moram podizati cene inače ništa od prodaje..... x-) ;)
2017 11 20
> dony1535: > > joki.koki: > > Nema ovde pravila...neke stvari koje su ok i niske cene ne prodaju se,a neke koje su skuplje odu za cas :-) > Upravo tako joki.koki.. > Moram podizati cene inače ništa od prodaje..... x-) ;) :) :) :) baš o tome sam govorila,hahahaha
2017 11 20
Mislim da ti predmeti sluze uglavnom da privuku paznju kupaca, uglavnom na pocetnim stranama krpica izlaze ti predmeti i svakako privlace nove clanove da udju u profil tih clanova ciji su predmeti na pocetnoj stranici... a ti sami predmeti sa preko 1000 i kusur pregleda svakako ili su odavno prodati ili nikada nisu ni bili na prodaju :)
2017 11 20
E jesam tetreb, ja mislim nedostatk novca je u pitanju :") Citala sam za foru podizanja cena, rekoh probacu, ali sam zaboravila....a za ovo, i ako sam procitala negde, ne secam se, pa mi samim tim nije ni palo na pamet, a zapravo je logicno ;)
2017 11 20
Ćao drugari, ja sam ovde nova, pa baš i nisam upoznata sa nekim pravilima posebnim, osim onih koja se podrazumevaju. Zanima me samo u čemu je fora poslati nekome poruku, vezanu za predmet koji ta osoba prodaje, i ona poruku iskulira?! Konkretno pitala sam za mere farmarki, koje sam htela da kupim, ali i da proverim da li je sigurno moj broj, međutim odgovora nema...inače devojka je bila na sajtu i kulira me već 3 dana. Ne kapiram onda zašto ljudi stavljaju stvari za prodaju?!
2017 11 21
Ima na sajtu puno, kako nesavesnih prodavaca, tako i nesavesnih kupaca. Možda je mrzi da izmeri, možda ne zna kako, ko će znati. Isto tako ima i kupaca koji traže sve moguće mere pa se više ne jave nikada, možda joj se to desilo pa sada kulira. Pošaljite joj poruku opet, pa ako ne odgovori - nađite druge farmerke :)
2017 11 21
Pa ok, ja sam trazila te mere da bih znala da li da kupim ili ne, svakako to nije razlog da iskulira. Pritom videh da ima sve pozitivne ocene, ne bih rekla da je devojka u tom fazonu, a i opet ako nema kako, to se kaže majku mu. Ona nije jedina, više njih mi je to uradilo za par dana koliko sam ovde. Pa rekoh možda je to neka glavna fora...
2017 11 21
Evo meni baš krenula prodaja!!!Pu pu da ne ureknem :")
2017 11 21
1 2