Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kako provodite nedeljno popodne / vece?

Meni je licno nedelja dan za lencarenje do imbecilnosti :") Kako vi provodite nedelju? Imate li neke predloge za film/knigu/seriju?
2017 11 26
Slažem se s tobom, isto doživljavam nedelju :) Ili maženje (opuštena bleja) s dečkom, ili dobra knjiga uz kafu i poneku kocku čokolade, ili film neki opušteni uz neku gricku 8-) P.s.trenutno čitam Ljubav u Rimu, a volim i Aleksandru Poter
2017 11 26
Meni je ceo vikend rezervisan za aktivnosti sa decurlijom. I obicno ceo dan budemo napolju, ali kad je ovako onda pravimo cuda od plastelina, crtamo, pravimo krune od lisca itd..... Sto se kbjiga tice trenutno mi je aktuelna Gospodja de Monsoro od A.Dime i nju razvlacim namerno kako bih sto duze uzivala. Volim francuske klasike iinace.....
2017 11 26
Ja provodim vikend uz Stranger things, trenutno sam bas navucena na seriju 😊 Nema izlazaka nedeljom, odmaram od ljudi 😂
2017 11 26
Kokice ili neke druge grickalice, tv, net, knjiga-nesto od toga ili u kombinaciji, u svakom slucaju opusteno 8-)
2017 11 26
> andres: > Radno ,:) u firmi sam :') :') :') ,:) ,:) ,:) И уместо да радиш, ти забушаваш због форума. Радиш као стражар?
2017 11 26
> Bojanaa12: > Ja provodim vikend uz Stranger things, trenutno sam bas navucena na seriju 😊 > Nema izlazaka nedeljom, odmaram od ljudi 😂 Super serija! Ja odgledala još odavno obe sezone i sad mi je žao što sam sve odjednom odgledala, a ko zna kada će treća sezona i da li će biti... :)
2017 11 26
Ja sam upravo odgledala ''Deveruse'', ako volite taj zanr, toplo preporucujem :")
2017 11 26
> kleopatra53992: > Slažem se s tobom, isto doživljavam nedelju :) > Ili maženje (opuštena bleja) s dečkom, ili dobra knjiga uz kafu i poneku kocku čokolade, ili film neki opušteni uz neku gricku 8-) > P.s.trenutno čitam Ljubav u Rimu, a volim i Aleksandru Poter Sto se Aleksandre tice, nisam se smirila dok nisam procitala sve njene knjige:)
2017 11 26
Ja nedeljom spremam veliki ručak za porodicu i prijatelje pa sam ceo dan oko toga zauzeta, onda vece provodim uz neki filmic ili knjigu dobru. Trenutno Ringispil 😄
2017 11 26
Dan za muziku <3
2017 11 26
Šta? Nedelja je već? Jao, sutra je ponedeljak... Jao, nisam stigla da.... I svašta nešto, a ceo dan se rauvlačim da ne kažem kao šta... 😊
2017 11 26
Ja moram da ucim, mada sam pola dana ''izgubila'' odmarajuci uz seriju, kafu...i palacinke. :") Sad me ceka duga noc, posto sam pola dana zabusavala. ,:( Ali, u normalnim okolnostima, nedelja je dan rezervisan za odmor i lencarenje uz dobre filmove i grickalice. A ponekad padne i putovanje do nekog obliznjeg mesta. :")
2017 11 26
Obicno placem ceo dan jer je sutra ponedeljak 😂😂😂😂
2017 11 27
> CokaPozarevac: > > Bojanaa12: > > Ja provodim vikend uz Stranger things, trenutno sam bas navucena na seriju 😊 > > Nema izlazaka nedeljom, odmaram od ljudi 😂 > Super serija! Ja odgledala još odavno obe sezone i sad mi je žao što sam sve odjednom odgledala, a ko zna kada će treća sezona i da li će biti... :) Ja evo dve nedelje gledam, i pri kraju sam 😁 Nema kod mene polako, ili sve odjednom ili nista
2017 11 27
1 2