Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Opis profila-citajte ga tu je sa razlogom

Dvoumim se vec neko vreme da li da otvorim temu. Znam dq je bilo jedne ali nisam mogla da je pronadjem. Ma dq li je moguce da se bas toliko ne citaju opisi profila pre odluke o kupovini,razmeni,bilo cemu. Masovno mi stizu poruke zainteresovanih clanica i kada ispitaju sve sto ih interesuje u vezi predmeta smo ostave podatke i napisu:Posaljite pouzecem. Svima kulturno odgovorim da pakete saljem tek nakom uplate. Onda usledi ubedjivanje ali one bi pouzecem zasto moraju da placaju unapred i tako dalje. Pitanje za takve clanice;Zasto se uopste onda javljate za kupovinu ako vam ne odgovaraju uslovi prodavca,aman zene? Prosto se vise samoj sebi divim kako uspevam sa takvim clanicama da ostanem kulturna. Od muke sam pocela kako koji oglas obnavljam,postavljam ponovo da prvo u opisu oglasa pisem:Molim vas pre odluke o kupovini citajte opis profila. Valjda ce to pomoci ako uopste i opis oglasa citaju 😡
2017 11 30
Ocigledno je da odredjene clanice ne citaju uslove kupovine koje naznacimo, ja sam naznacila da saljem i preporuceno i da postarinu placa kupac, Pre par dana kazem clanici kolika je postarina za preporuceno koja je manja od post expresa i ona se izgubi. Verovatno je htela da joj ja platim postarinu. Neke clanice ne znaju ili se prave da ne znaju sta znaci da se placa kupljeni artikal + doplata za postarinu kada se placa preporuceno Takodje sam jednoj clanici naznacila gde je licno preuzimanje ona rekla ok da bi sutradan rekla “ne mogu ja tamo ja sam sa druge opstine”. Ali sta da se radi, takvih clanica koje odustaju ce uvek biti
2017 11 30
Ne citaju ni opis predmeta posto meni pise ispod svakog predmeta gde je licno preuzimanje pa opet dobijem poruku ''ja cu licno odgovara mi u centru ili na nbg'' ili gde god vec a lepo pise iskljucivo tu i tu jer u grad ne idem, mada nekad mislim da se samo prave lude pa ako im prodje super ako ne ne jave se vise xD
2017 11 30
Da i meni se desava da iako pored svakog predmeta i u opisu samog profila, velikim slovima pise da ne radim razmene i da je cena fiksna dobijam pitanja tipa- a koja je najniza cena, moze li razmena.. A vec o tome da slikam predmet sto puta i merim uzduz i popreko, a da ne budem udostojena bilo kakvog odgovora necu ni da pominjem.. Zaista ima svakakvih clanica, cast izuzecima..
2017 11 30
Tu temu sam vec otvarala,ne vredi,ne cita se profil.
2017 11 30
Podrzavam sto si ponovo pokrenula temu, nadam se da ce imati uticaja. Imam isti problem i sa pouzecem o pitanjima za razmene da ne govorim...
2017 12 01
Ja nesto sa pitanjima o razmeni nemam vise problema jer u opisu stoji prvo to krupnim slovima pa valjda im je to upadljivo i vide za ovo ostalo treba otvoriti opis i procitati. Zato sam kao sto sam vec navela pocela da pisem u oglasima da se cita opis i kod tih novijih oglasa gde stoji navedeno vise nemam problema. Jedino kod ovih starijih koje nisam menjala
2017 12 01
Ja napisem "samo prodaja" ,ali i dalje dobijam poruke za razmenu . Ljudi ne citaju profil . Ne vredi.
2017 12 01