Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da :) dadadadadads

Prijavila sam se samo da bih pozdravila sve ovde :) I rekla svoje misljenje na sta imam pravo. Sajt je ogavan. Stvari su uzasne i preskupe. Zene su uglavnom klimaktericne i svaka mlada devojka koja se ovde pojavi sa lepim stvarima ili kvalitetnim i markiranim na svaki nacin biva podlozna na napade istih. Valjda je to u mentalitetu. O adminu sve najgore. Neprofesionalizam krajnji. Baca blokove cim se klimaktericna zena javi sa nekom svojom pricom BEZ dokaza i BEZ saslusanja obe strane price. Jedna clanica ovde je jako opasna. Prepoznacete sigurno na koga mislim nemoguce je da je ne znate previsr je navalentna i velika mirodjija. Unistice Vam zivot samo zato sto je ubedjena u neka svoja misljenja neistinits. cak mislim da ima i ozbiljnu paranoju. nakacice vad se a ne znate je i niste imali kontskt sa njom i prozivsce vas po forumu. Sve u svemu sajt je uzasab treba ga ugasiti. Admin neka da sebi ostavku. Svako ko se pronasao u ovim osobinama krenuce da hejtuje sada a svako ko je cist razumece moj bes i ljutnju jer zna o cemu pricam. Ja i sve moje drugarice smo izbrisale naloge i uveliko sirimo misiju :) ocekujem blok jet je sajt iz 10.veka gde nemate pravo na misljenje. pozdrav i srecno
2017 12 01
imate mnogo drugih lepih sajtova. ne gubite nadu 😍 i drzite se
2017 12 01
Nisam se pronasla ali evo javljam se.Tema interesantna ali nedovrsena.Sto ne napisete o kome se radi da i mi ostali koji se ukljucujemo znamo.Vas bes nije bez razloga stoga zavrsite temu ili je izbrisite.
2017 12 01
Ширите мисију... :D :D :D Што се твог поста тиче, са нечим се слажем, са нечим не. А мишљења сам као и Злата331, или доврши мисао па напиши која је то "опасна" чланица или немој ништа да пишеш. 🙂
2017 12 01
``Jedna clanica ovde je jako opasna`` Kako to mislite opasna? Sta radi, deli samare? Mora da ste se prepali cim ste otvorili multi da biste smeli ovo da napisete, pa cak i na multiju ne smete ime da joj spomenete! Brrrrrrrrrr........ :') :') :') :') Ljudi, ali ovo je samo sajt MojeKrpice-razbibriga za nas zene, ovde su opasne samo prevarantkinje bez morala i obraza koje su u stanju da prevare postene i naivne clanice za novac, a sve ostalo je potpuno bezazleno. Prestanite vise da dozivljavate desavanja ovde tako preozbiljno i tragicno
2017 12 01
Moram i ja da se nasmejem sa mog multija u Andjelovo i Tinino ime . ''Hahahahahahahahaha '' :') :') :') :') :') :') :') Opasne clanice ?! :') Nemoj me vise zasmejavati . :,'( :,'(
2017 12 01