Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Bio - Oil ulje

Drage devojke da li ste koristi Bio Oil ulje za negu koze? Zelim sa vama da podelim svoje iskustvo, ja sam prezadovoljna. Imala sam fleke na licu i uz redovno koriscenje, upsela sam da ih umanjim. Koristila sam ga kako na licu, tako i na drugim delovima tela gde sam imala sitne oziljke od bubuljica i strija. Kupite ga, necete pogresiti... :)
2017 12 11
Ja sam ga kupila...uzela sam ga za lice jer sam napravila fleke od bubuljica a imam jako masnu T zonu...i za divno cudo odgovara mi...nisam uporna sa mazanjem dva puta dnevno kako su naveli jer cim krenem da mazem dva puta dnevno lrecu bubuljice...tako da jednom dnevno mi je dovoljno...sve u svemu dopada mi se i preporucujem :) i koristim ga oko mesec i po dana...kada si videla prve rezultate i koliko dugo mazes?
2017 12 11
Imam ga od septembra. Bas kao sto kazes, i ja sam primetila da mi ne odgovara da ga stalno mazem, tj.2x dnevno, jer sam ga jedno vreme zamenila sa kremom za lice. Bukvalno nisam nista drugo mazala za negu, osim njega i shvatila sam da mi to ne odgovara. Sada ga koristim 1x dnevno. Prve rezultate sam videla odmah, posle par puta koriscenja. Iz istog razloga sam ga i uzela, napravila samfleke na licu od bubuljica, jer ja to kopam noktima, ali sam se dovela u red :')
2017 12 12
Pa da...ja sam ceo desni obraz iskopala kao ludak 😂 nadam se da ce mi ovo pomoci :)
2017 12 12