Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novi dan iste price...

Koja je poenta svakodnevnog postavljanja istih predmeta? Ili svakog drugog-treceg dana, a da je pritom i cena ista?!
2017 12 19
Kao sto je jednom bilo price o tome na nekoj temi. Da bi se podigao oglas. Jer se svakodnevno postavlja mnogo oglasa i budu zatrpani negde na stranicama sajta. Svakako je korisno. Bar sam ja od kada to radim prodala mnogo,mnogo vise stvari nego svih prethodnih meseci
2017 12 19
Aje li to sme da se radi..posto i ja tako radim, al ne zam da li smem :)
2017 12 19
> Podmladak: > Aje li to sme da se radi..posto i ja tako radim, al ne zam da li smem :) Ne smete imati duple/iste predmete na profilu ...Za to mozete biti blokirani ..A da izbrisete stari i ubacite novi isti predmet ,to mozete ,naravno ..Vase je da li cete da menjate cenu ,fotografiju , opis ili da ne menjate nista :D Samo bez duplih :")
2017 12 19
Sme ,ukoliko prethodni oglas obrišete.
2017 12 19
> MiraTinaLena2: > Sme ,ukoliko prethodni oglas obrišete. Tako je . ;) @MicikaPink : Oglas se postavlja vise puta bez obzira na cenu da bi bio vidjen i da bi predmet dobio vecu sansu da se proda .
2017 12 19
> MiraTinaLena2: > Sme ,ukoliko prethodni oglas obrišete. Hvala devojkeeeee <3 Obrisala tih par duplih, hvala za savete, ja vidim to sve devojke rade zato kapira sme.. A nisam od juce na sajtu.. Hvalaaa svima, divne steeee
2017 12 19
> ElenaPt: > Kao sto je jednom bilo price o tome na nekoj temi. Da bi se podigao oglas. Jer se svakodnevno postavlja mnogo oglasa i budu zatrpani negde na stranicama sajta. Svakako je korisno. Bar sam ja od kada to radim prodala mnogo,mnogo vise stvari nego svih prethodnih meseci Brisite duple Elena, koliko su ljudi dokoni i zlonamerni jos ce Vas neko i prijaviti.. Mene tako jednomneka clanica prijavila, admin mi pobrisao i duple, i neduple i samo pce da nestaje slika po slika, i dalje ne kapiram zasto.. Ali vrv jervsam imala tipa predmet sa jednom cenom, pa isti snizen, pa mu to dodje dupli onda.. A sve clanice to rade, ali eto nekom se pobrise, nekome ne.. Sta da se radi..
2017 12 19
Ja imam problem jer sam izbrisala jedan oglas pa stavila ponovo medjutim kada sam ponovo usla vidim da su tu i stari i novi a ne mogu da obrisem ni jedan. Bezuspesno pokusavam 😖
2017 12 19
Zabagovao sajt totalno. Jedva sam uspela. Umrla sam :') :') :')
2017 12 19
Pa da me posle kazne ni krivu ni duznu... ccccc o:)
2017 12 20
Aaaa nece oni na krive i duzne, naprotiv :D
2017 12 20
> Podmladak: > > ElenaPt: > > Kao sto je jednom bilo price o tome na nekoj temi. Da bi se podigao oglas. Jer se svakodnevno postavlja mnogo oglasa i budu zatrpani negde na stranicama sajta. Svakako je korisno. Bar sam ja od kada to radim prodala mnogo,mnogo vise stvari nego svih prethodnih meseci > Brisite duple Elena, koliko su ljudi dokoni i zlonamerni jos ce Vas neko i prijaviti.. > Mene tako jednomneka clanica prijavila, admin mi pobrisao i duple, i neduple i samo pce da nestaje slika po slika, i dalje ne kapiram zasto.. > Ali vrv jervsam imala tipa predmet sa jednom cenom, pa isti snizen, pa mu to dodje dupli onda.. > A sve clanice to rade, ali eto nekom se pobrise, nekome ne.. > Sta da se radi.. Sreca pa ih brisem :') Uvek prvo obrisem stari pa postavljam novi
2017 12 20
Hvala vam :) Meni postane malo dosadno da vrlo cesto vidjam iste predmete, ali ako je u svrhu bolje prodaje i prema pravilima sajta, onda ok.
2017 12 20